Patronul CrisTim a dat afară a doua echipă de executivi în 2 luni

0

Radu Timis, proprietarul unei afaceri de 120 mil. euro in industria mezelurilor, cu peste 2.000 de angajati, CrisTim, surprinde intreaga piata dupa ce a decis sa se desparta de o echipa de executivi scoliti in multinationale, la mai putin de doua luni de cand i-a angajat. Marian Cretu, Radu Soare si Camelia Cringus nu mai fac parte in acest moment din businessul CrisTim.

.
„Ca antreprenor al acestui business, implicat direct in executie, vad lucrurile foarte bine, foarte obiectiv, le apreciez rapid si actionez in consecinta.Nu a fost o decizie deloc pripita„, sustine Timis.

In luna mai, alti trei manageri din CrisTim au decis de comun acord cu actionarul sa paraseasca grupul de firme, dupa ce au lucrat intre cinci si unsprezece ani cu Radu Timis.

Printre motivele care au dus la despartirea de executivii sai se numara inclusiv neincrederea acestora in posibilitatea de a atinge o astfel de tinta de vanzari.

„Deoarece nu s-au pliat pe viziunea, ideile, atitudinea, ritmul si stilul companiei CrisTim, nu au putut ramane alaturi de noi. Nu credeau in viziunea mea de a creste anul acesta businessul CrisTim cu 40%. De aceea, acum lucram numai cu esalonul doi”, a declarat Timis, 48 de ani.

Integral în Ziarul Financiar

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.