EUR
4,75 RON
(-0.07%)
USD
4,19 RON
(+0.15%)
GBP
5,42 RON
(-0.12%)
CHF
4,18 RON
(-0.11%)
AUD
3,00 RON
(+0.06%)
CAD
3,17 RON
(+0.05%)
BGN
2,43 RON
(-0.14%)
RUB
0,06 RON
(+0.05%)
ZAR
0,30 RON
(+0.53%)
BRL
1,12 RON
(+0.94%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.25%)

Primarul Romanului se ţine de concursuri cu bilete la concertul Madonnei

0

– Laurentiu Dan Leoreanu pune la bataie doua bilete pentru concertul pe care Madonna il va sustine, pe 26 august, la Bucuresti. Cistigatorii biletelor vor sta in loja VIP-urilor

– Cei care vor sa puna mina pe bilete trebuie sa participe la un concurs organizat de primarul Romanului

.

Cei care vor sa obtina cele doua bilete la concertul Madonnei trebuie, insa, sa treaca printr-un „examen”, constind in patru intrebari. Cel care raspunde complet si corect la toate cele patru intrebari primeste ambele bilete.

Daca mai multi romascani dau raspunsurile corecte la cele patru intrebari enuntate de primarul Leoreanu, biletele la concert vor fi atribuite, prin tragere la sorti, unuia dintre cei care au raspuns corect la intrebari.

In cadrul primei intrebari, concurentii trebuie sa mentioneze trei dintre proiectele finantate din fonduri europene, cistigate de Primaria Roman. La a doua intrebare, romascanii trebuie sa precizeze trei dintre proiectele guvernamentale pe fonduri structurale, cistigate in ultimul an de municipalitate.

A treia intrebare presupune precizarea a trei din proiectele care se desfasoara in Roman, cu fonduri de la bugetul local.

A patra intrebare cere mentionarea a trei dintre proiectele care au fost depuse de Primaria Roman si care se afla, acum, in evaluare.
„Daca nimeni nu raspunde corect, merg eu la concertul Madonnei, pentru ca eu stiu raspunsurile”, a spus primarul Leoreanu.

Sursa: Ziarul de Roman

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.