Proiect de 1 milion de euro pentru CJ Neamt

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Neamt, Vasile Pruteanu si ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu, au semnat, miercuri, la Bucuresti, contractul de finantare a proiectului “Sistem Informatic Integrat pentru Eficientizarea Comunicarii cu Cetatenii si a Fluxurilor de Activitati din Administratia Publica Locala”.

Proiectul, a carui valoare este de un milion de euro, are ca obiectiv crearea unui sistem informatic integrat, care sa puna la dispozitia cetatenilor, a mediului de afaceri, a institutiilor subordonate si a administratiilor publice locale, servicii publice on-line care sa conduca la eficientizarea activitatilor interne.

“Implementarea acestui proiect va facilita accesul cetatenilor, al exponentilor mediului de afaceri si al institutiilor administratiei publice, la serviciile furnizate de Consiliul Judetean Neamt.

Astfel, vor creste gradul de informare a oamenilor, calitatea serviciilor oferite si vizibilitatea activitatilor desfasurate de Consiliul Judetean Neamt”, a declarat Vasile Pruteanu, presedintele CJ Neamt.

Sistemul informatic va indeplini o serie de functionalitati, printre care emiterea de licente de transport, a certificatelor de urbanism, solicitarea drepturilor persoanelor cu handicap, inregistrarea de petitii si reclamatii, deschiderea de credite bugetare, urmarirea executiei bugetare, participarea la dezbateri privind propunerile de hotarâri ale Consiliului Judetean sau publicarea informatiilor de interes public.

Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    daca cineva ar putea sa calculeze cat la suta din acest proiect intra in buzunarul foarte incapator al domnului pruteanu si al sefului sau domnul stefan ar fi mai interesant pentru opinia publica!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.