Scandal la o cofetărie din Galata, în urma unui control al OPC

Scandal monstru la o cofetarie din Galata. In centrul conflictului s-au aflat pe de o parte proprietarii unitatii, iar de alta doi inspectori ai Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Iasi care sustin ca au fost agresati fizic si injurati.

Replica nu a intirziat sa apara, administratorul cofetariei afirmind ca cei doi inspectori au avut o  atitudine aroganta si nu s-au legitimat in momentul in care au efectuat verificarile.

Vineri dimineata in jurul orei 11, inspectorii Cornelia Vasilache si Raluca Elena Costin s-au prezentat la cofetaria SC Star Catalin SRL din Galata pentru un control, in urma unei sesizari.

Cind cei doi inspectori au intrat in unitate si au cerut actele la control au fost desconsiderati din prima clipa, administratorul Ioan Balaur strigindu-le sa iasa din «casa lui». Cele doua angajate au fost atit bruscate de catre administrator cit si injurate si amenintate de el si sotia acestuia„, a declarat Ioan Tonel Cazacu, directorului adjunct al CJPC Iasi.

La rindul sau Ioan Balaur, administratorul cofetariei acuza cei doi inspectori de neprofesionalism si ameninta ca-i va da in judecata.

Au venit si mi-au fluturat legitimatiile prin fata. Le-am solicitat sa mi le arate mai bine ca sa-mi pot nota numele lor. Nu au vrut. Le-am solicitat sa-mi spuna tematica controlului si ordinul de control unde era mentionat numele societatii noastre. Habar nu aveau cum se cheama cofetaria. Mi-au spus ca sint de ajuns legitimatiile, iar reclamatia este confidentiala„, se apara administratorul.

Dupa cum sustin oficialii CJPC Iasi neregulile gasite initial au fost 30 de cofraje de oua tinute in conditii improprii, margarina topita si citeva galeti a cite 20 de kilograme cu dulceata si ciocolata expirata din 4 februarie 2009.

Balaur sustine ca toate afirmatiile sefului CJPC sint pure aberatii si ca singurul produs expirat gasit a fost o punga cu gris.

Sursa: Ziarul de Iasi

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.