Şoferii băcăuani, afectaţi de ţeapa de la Kia

– Mai multi soferi bacauani afectati de teapa de la Kia, de la inceputul acestei luni, au iesit la rampa. Ei au dat bani, au luat masinile, dar nu le pot inmatricula, asa ca s-au dus direct la Protectia Consumatorului.

.

„In ultimele saptamâni, am primit cel putin zece reclamatii. Oamenii spun ca au achitat o parte din bani, au luat masinile, dar nu au mai primit cartile de identitate ale acestora si nu le pot inmatricula. Am mers la showroom si am dispus trimiterea documentelor la noii proprietari ai masinilor. Ulterior insa, unitatea s-a inchis brusc. In aceste conditii, vom redirectiona reclamatiile catre Politie”, a declarat directorul Comisariatului Judetean de Protectia Consumatorilor, Alin Nastasa.

In primele zile din august, administratorul reprezentantei Kia Bacau a disparut cu o suma uriasa de bani proveniti din vânzarea masinilor.

Unul din actionarii firmei, fostul fotbalist Cristian Ciocoiu, a recunoscut ulterior ca unitatea a fost inchisa din cauza disparitiei administratorului si a banilor. „Nu am ce face pentru acesti oameni. Si eu sunt pagubit ca si ei. Am depus plângere la Politie si voi astepta solutia oamenilor legii in acest caz”, a spus Ciocoiu.

Sursa: Observator de Bacău

.

Cititi si

Administratorul de la Kia Bacău a fugit cu banii

.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.