Pachete destinate turismului balnear, disponibile de la 15 septembrie

Ministerul Turismului va lansa, in perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2009, doua pachete destinate turismului balnear – O saptamâna de refacere in statiuni balneare si Decada Balneara

.

Programul “O saptamâna de refacere in statiunile balneare” se adreseaza tuturor categoriilor sociale. Pachetul de servicii cuprinde sase nopti de cazare cu mic dejun, doua proceduri pe zi, o consultatie la sosire, pe baza recomandarii medicale.

Tariful pentru o persoana, in camera dubla, incluzând TVA si comisionul de 10% pentru agentia de turism vânzatoare, este de 270 de lei la un hotel de doua stele, si de 330 lei la o unitate hoteliera de 3 stele.

Programul “Decada balneara” cuprinde un sejur de zece zile, dintre care noua nopti de cazare cu pensiune completa, doua proceduri pe zi, o consultatie medicala la inceputul sejurului, pe baza recomandarii medicale.

Tariful pentru un loc in camera dubla, la un hotel de doua stele este de 650 lei de persoana, iar la un hotel de trei stele – de 750 lei/persoana.

Tarifele contin TVA. Comisionul pentru agentiile de turism este de 50 lei pentru fiecare pachet. Pachetele de servicii se pot procura de la orice agentie de turism din tara.

În program sunt incluse statiunile Amara, Baile Olanesti, Baile Tusnad, Baile Herculane, Buzias, Calimanesti-Caciulata, Govora, Lacul Sarat, Moneasa, Pucioasa, Saturn, Sângiorz Bai, Sinaia, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Turda, Vatra Dornei.

Ministerul Turismului va promova statiunile balneare in extra-sezon si ofertele la preturi mici ale acestora, precum si alte destinatii ieftine, a declarat Elena Udrea.

“Vom incerca sa promovam statiunile balneare in extra-sezon. Acestea vin cu oferte reduse, iar multi oameni pot profita de acest lucru. De asemenea, prin campania “Turist in România” vom promova in special produsele, adica destinatiile turistice ieftine”, a adaugat Udrea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.