Proiectul Kaufland de la Bacău a reaprins razboiul între Sechelariu şi Stavarache

Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, a venit in Consiliul Local sa isi sustina proiectul de hotarire prin care societatea Transport Public solicita un PUD in vederea construirii unui supermarket. Sechelariu a tunat si a fulgerat, a vrut sa jure pe Biblie si pe copii si nu a ezitat sa recurga la amenintari. La final, proiectul a fost respins, urmind ca instanta sa se pronunte asupra proprietarului terenului de la Transport Public

.
La dezbaterile consilierilor locali de joi, 20 august, a venit si fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, insotit de avocatul acestuia. Circul nu a lipsit, la loc de cinste fiind amenintarile si injuriile.

Miza a fost o cerere a societatii lui Sechelariu, Transport Public SA, de a obtine un plan urbanistic de detaliu pentru un teren de la marginea Bacaului, aici intentionindu-se sa se construiasca un supermarket Kaufland. De altel, proiectul a cazut la vot in sedinta de luna trecută.

Sechelariu: „Sunt cel mai curat om din Romania”

Proiectul a fost repus pe ordinea de zi la initiativa a doi consilieri locali PSD, George Bogatu si Nicu Zaharia.

Ovidiu Popovici, secretarul municipiului, a explicat ca are serioase dubii asupra privatizarii societatii Transport Public, din 2001, si mai ales asupra legalitatii emiterii certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra terenului în cauză (emis de catre Consiliul Judetean in mai 2009), întrucat acel teren nu a fost niciodata in proprietatea CJ.

La privatizarea societatii Transport Public, din 2001, in calculul activelor nu s-a luat terenul în cauza, dar ca acesta a fost introdus ulterior.

Ca urmare, Primaria nu renunta la acest teren ce se afla in domeniul public al orasului, desi el a fost trecut in mandatul lui Sechelariu in domeniul privat, pentru a se pregati privatizarea.

Legalitatea emiterii de către CJ a certificatului de atestare a dreptului de proprietate se afla in atentia justitiei.

Eu nu pun semnatura pe ceva ce nu a fost inca decis de instanta. Nu vreau sa se intimple si aici, pe un teren estimat la zece milioane de euro, ce s-a intimplat cu baza sportiva a municipiului. Actuala administratie nu va tolera vechile obiceiuri care au dus in trecut la distrugerea bazelor sportive si a altor obiective de interes public”, a spus Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău. La final le-a cerut din nou consilierilor sa voteze dupa propria constiinta.

Dumitru Sechelariu a spus revoltat:

„Dupa ce ai cistigat al doilea mandat te-am felicitat, am batut palma ca am zis ca decit un razboi drept mai bine o pace strimba. Am fost tradat si constant lucrat in toate actiunile mele. Avem certificatul de proprietate de la Consiliul Judetean.  Nu sint patatul si dalmatianul Bacaului, sint cel mai curat om din Romania”, a mai urlat Sechelariu.

Sursa: Ziarul de Bacau

loading...

Citește și
Loading...

2 Comentarii
  1. lucia spune

    sechelariu era om bun dar cainii care lingeau oasele aruncate de el nul lasau ın pace blestemati sa fie ın special elena şova şi cei ca ea

  2. leyla spune

    SEKELARİU Şİ-A UMPLUT SACİİ DİN FONDURİLE PRİMARİEİDAR ARUNCA TOTUŞİ CITİVA GOLOGANİ Şİ CELOR AMARITİ DİN NEAMUL SAU CARE AŞTEPTAU LA COADA IN AUDİENTA CİNEVA LA ATENTİONAT ODATA DOMN PRİMAR NU TE LASA DUS DE VALUL DE PUTERE PE CARE Tİ-L OFERA FOTOLİUL ACELA DİN PİELE A VENİT LA TİNE O DATA IN AUDİENTA O MAMA INLACRİMATA CU 3 COPİİ RAMAŞİ IN PARC IN LOC SA LE ASCULTİ DUREREA LEAİ ARUNCAT 3 MİL DE LEİ VECHİ Şİ Aİ LASAT TOTUL LAMINA ATEİSTEİ DE ŞOVA CİCA VA FACE ANCHETA SOCİALA DA CE ANCHETA PRİN TELEFON. AŞA SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU DAR NU CRED CA AVETİ HABAR DE EL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.