EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(+0.06%)
GBP
5,56 RON
(-0.22%)
CHF
4,19 RON
(-0.12%)
AUD
2,98 RON
(+0.01%)
CAD
3,16 RON
(-0.48%)
BGN
2,43 RON
(-0.08%)
RUB
0,07 RON
(+0.11%)
ZAR
0,29 RON
(-0.06%)
BRL
1,11 RON
(-0.7%)
CNY
0,62 RON
(+0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.53%)

Aurel Cazacu a demisionat din funcţia de director în Ministerul Economiei

0

Aurel Cazacu si-a depus, sâmbata dimineata, demisia din functia de director general in Directia pentru Industria de Aparare si Probleme Speciale din cadrul Ministerului Economiei.

Ministrul Adriean Videanu a solicitat, sâmbata dimineata, demisia lui Aurel Cazacu, director general al Directiei Generale Industria de Aparare si Probleme Speciale, ca urmare a evenimentelor in care a fost implicat si acesta si-a depus-o, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Conform unui articol publicat joi de ziarul “Bursa”, reprezentantii unor mari companii americane, in care activeaza fosti comandanti NATO din Europa si fosti ofiteri US Army, s-au asociat intr-o companie cu Mircea Basescu, fratele presedintelui României, dar si cu generalul in rezerva Ion Eftimie Sandu, loctiitor al sefului Departamentului de Armament din Ministerul Apararii, si cu fiica lui Aurel Cazacu, fostul sef al Romtehnica si presedinte Romarm.

Ulterior, Aurel Cazacu a declarat, pentru mai multe posturi tv, ca o va retrage pe fiica sa din afacere.

De asemenea, Mircea Basescu a declarat vineri ca s-a retras deja din firma unde era actionar si care desfasura activitati legate de domeniul militar.

El a precizat ca a semnat, vineri dimineata, actele de cesionare a pachetului de actiuni (30%) detinute la firma Exhibition Aircraft Defence and Security SRL.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.