INS a deschis o licitaţie prin SEAP, în valoare de 5 milioane de euro

Institutul National de Statistica (INS) a lansat, vineri, prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP), o licitatie deschisa in vederea realizarii unui portal pentru preluarea online a datelor statistice.

Contractul, in valoare de 5 milioane de euro, are o durata de 14 luni de la data atribuirii, si se inscrie intr-un proiect finantat prin fonduri europene.

Potrivit informatiilor prezentate in caietul de sarcini depus pe SEAP, facilitatea oferita de noul proiect se refera la colectarea datelor in sistem electronic, nu cum se intâmpla la ora actuala când “respondentii la chestionarele sau formularele statistice depun chestionarele sau formularele statistice completate in format letric (pe hârtie) la Directiile Judetene si Regionale de Statistica”.

“Preluarea datelor statistice direct de la respondenti, in mod on-line, printr-o interfata web.

Interactiunea bidirectionala intre serverul de portal si utilizatorii acestuia, va permite atât existenta formularelor sau chestionarelor on-line pentru a fi descarcate, completate de respondenti si aduse la operatorii Directiilor Judetene si Regionale de Statistica pentru a fi introduse in sistem, cât si posibilitatea respondentilor de a transmite on-line formularele sau chestionarele completate”, se mai noteaza in documentul citat.

În privinta criteriilor de atribuire, ace stea vor tine cont de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, ponderea componentei tehnice fiind de 70%.

Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 octombrie 2009, deschiderea ofertelor urmând sa aiba loc a doua zi la sediul INS.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.