Responsabilii pentru bomba ecologică de la Green Park sunt… extratereştrii!

Terenul dintre Green Park şi lacul Veneţia, care este plin de gunoaie, se află în administrarea Primăriei, dar reprezentanţii instituţiei refuză să recunoască acest lucru şi să-şi asume responsabilitatea pentru dezastrul ecologic din zonă.
.

Garda de Mediu se află doar la câţiva metri distanţă de Green Park, dar nu a ştiut până acum pe cine să tragă la răspundere, deoarece proprietarul terenului nu era de găsit.

Am făcut adrese şi la Primărie şi la Cadastru ca să aflu cine deţine respectivul teren. S-au analizat datele şi ştim deocmadată că terenul este revendicat”, a declarat Ovidiu Mugurel Laicu, directorul Gărzii de Mediu.

Angajaţii Primăriei sunt ferm convinşi că terenul nu le aparţine şi consideră că nu trebuie să ridice mormanele de gunoie de la Green Park. „Terenul nu este al Primăriei. Am verificat şi la Serviciul Juridic şi la Cadastru. Ştim doar că este un teren cu probleme, care este revendicat, dar care în mod cert nu aparţine Primăriei”, ne-a declarat consilierul de comunicare Daniel Mătăsaru, în urmă cu trei săptămâni.

Dacă terenul se află în proprietatea sau administrarea Consiliului Local, Primăria trebuie să cureţe zona cu ajutorul angajaţilor de la Salubris.

Conform răspunsului oferit Gărzii de Mediu de către reprezentanţii Oficiului de Cadastru, terenul de la Green Park este revendicat de o persoană, dar deocamdată aparţine Consiliului Local.

Conform celor spuse de reprezentanţii Gărzii de Mediu, vinovaţii pentru mizeria adunată lângă lacul Veneţia vor plăti. Angajaţii Primăriei încearcă să se apere, susţinând până-n pânzele albe că problemele terenului respectiv nu sunt responsabilitatea lor.

Sursa: Ziua de Iasi

.

Cititi si

“Verdele” de la Green Park stă plin de gunoaie, sub nasul Gărzii de Mediu

.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.