Garda de Mediu Botoşani tergiversează închiderea unei gropi de gunoi neautorizate

Prefectul judetului Botosani, Cristian Roman, este nemultumit ca, in ciuda sesizarilor privind functionarea ilegala a unei gropi de gunoi din orasul Dorohoi, Garda de Mediu nu a dispus nici o sanctiune fata de autoritatile administratiei publice locale.

Acesta a anuntat, marti (25 august 2009), ca va solicita comisarului sef al Garzii de Mediu, Razvan Rotaru, un punct de vedere oficial fata de neimplicarea acestuia in acest caz.

„Voi cere imediat dupa ce ma intorc de la Bucuresti un punct de vedere oficial cu cele sesizate si, daca lucrurile nu intra pe un fagas normal, voi sesiza Garda Nationala de Mediu”, a declarat Roman.

Comisarul sef al Garzii de Mediu a declarat, marti (25 august 2009), ca nu cunoaste situatia de la depozitul de deseuri din municipiul Dorohoi, pentru ca nu a fost sesizat oficial in acest sens.

Declaratiile sale survin pe fondul aparitiei in presa locala, in mai multe rânduri, a unor imagini care arata ca municipalitatea din Dorohoi arunca deseurile la groapa de gunoi care figureaza ca fiind inchisa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.