Madonna s-a cazat la cel mai mare hotel de cinci stele din Bucureşti şi a cerut apă sfinţită

Între 70.000 şi 100.000 de români sunt aşteptaţi în această seară la cel mai mare show muzical pus în scenă în România. Cifrele depăşesc spectacole istorice precum cel al lui Michael Jackson, Depeche Mode sau Rolling Stones. Întreaga afacere se ridică la valoarea de 5 milioane de euro.

.
Mii de oameni care se agită pentru a pune la punct cele mai mici detalii. Standarde nemaiîntâlnite pe pământ neaoş. Logistică impresionantă, aşteptări şi isterie pe măsură…

Marţi seară, la ora 19.32, cea mai celebră cântăreaţă a planetei a păşit pe pământ românesc. Ajunsă la Bucureşti cu o aeronavă privată, care a aterizat la aeroportul Băneasa, Madonna a fost scutită de aglomeraţia firească pentru o oră de vârf pe DN1: coloana care a însoţit-o a ales să meargă spre centrul Capitalei pe bulevardul Aerogării.

Cea mai populară solistă a planetei a generat, în acest turneu, reacţii diverse: reprezentanţii Bisericii Ortodoxe au cerut, în Rusia şi Bulgaria, interzicerea concertelor sale. Nici catolicii polonezi n-au fost fericiţi din pricina venirii vedetei. Chiar şi Biserica romano-catolică din România i-a sfătuit pe tineri să nu participe la show-ul de la Bucureşti.

Diva s-a cazat la Radisson SAS, cel mai mare hotel de cinci stele situat in centrul Capitalei, complet renovat si modernizat la finele lui 2008, si evaluat in contabilitatea firmei Bucuresti Turism (BUTU) la sfarsitul anului trecut la 209,2 mil. lei (52,3 mil. euro). Suma nu include si dotarile, ci doar valoarea cladirii.  Compania hoteliera este controlata de grupul israelian Elbit Medical Imaging, prin intermediul firmei BEA Hotels.

Cel mai probabil Madonna a fost cazata in apartamentul regal al hotelului unde o camera costa de la 5.000 de euro pe noapte.


Pretenţii de superstar

Dacă eşti divă de rang mondial şi deţii, de peste două decenii, supremaţia în zona pop, îţi permiţi nenumărate extravaganţe, atunci când vine vorba de solicitări pentru concerte.

Madonna şi-a câştigat dreptul de a avea chiar şi pretenţii bizare: a cerut 5 cuptoare industriale (pentru ca bucătarul italian care o însoţeşte să poată prepara în condiţii optime mâncărurile din soia verde pe care le preferă) şi apă sfinţită, pentru consumul propriu.

Cabinele de lângă scenă, acoperite de mătase albă, vor fi împodobite cu 500 de trandafiri roşii şi albi, iar sala de fitness şi cea de masaj din culise par să-i fie indispensabile.

Paranoia Madonnei, care este păzită de 400 de bodyguarzi, circulă cu maşină blindată şi antemergător, se extinde şi atunci când e vorba de locul în care se cazează: au fost făcute rezervări la patru hoteluri de lux, pentru inducerea în eroare a fanilor isterizaţi şi a eventualilor atacatori.

Surse: Gândul , Ziarul Financiar


Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.