Peste 22 de milioane de euro se duc, în plină criză, pe băncuţe de esenţă nobilă

Primăria sectorului 3 va da 93,95 milioane lei, apoximativ 22,3 milioane euro, pentru a cumpăra bănci şi coşuri de gunoi, cu lemn de esenţă nobilă în componenţă, de la AA Marketing and Managament SRL, firmă care a mai câştigat, în ultimii doi ani, alte cinci licitaţii pentru achiziţiile din sector.

.

Firma AA Marketing and Managament SRL a fost singura care a participat la licitaţia privind livrarea către Primăria sectorului 3 de bănci din lemn şi metal, coşuri de gunoi, tomberoane colectoare, scrumiere cu container, suport pentru parcare biciclete şi ghivece pentru flori.

Potrivit anunţului publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, lemnul de esenţă nobilă a fost ales pentru ca băncile şi coşurile de gunoi să fie rezistente la raze ultraviolete, gheaţă, zăpadă, soare, dar şi la vandalism. Elementele din metal trebuie să fie din oţel galvanizat, iar ghivecele, din beton rezistent la îngheţ.

În 2007, AA Marketing and Managament SRL a câştigat, tot în sectorul 3, o licitaţie pentru furnizarea de echipamente pentru terenuri de joacă, în valoare de 2,24 milioane lei (fără TVA).

În 2008, aceeaşi firmă a obţinut un contract de 70 de milioane de lei (fără TVA) de la Direcţia Parcuri Sector 3, pentru furnizarea de echipamente pentru parcuri şi locuri de joacă.

Tot în 2008, AA Marketing and Managament SRL a câştigat trei licitaţii pentru furnizarea de echipamente destinate terenurilor de joacă, în valoare totală de 5,31 milioane lei (fără TVA). La ultimele trei licitaţii, firma a fost singurul concurent.

Firma AA Marketing and Managament SRL este deţinută de Gruia Florin Mihaela, are un capital social de 200 de lei şi şi-a declarat ca obiect principal de activitate consultanţa în managament. În 2008, conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma a avut o cifră de afaceri de 37,91 milioane lei, un profit de 18,9 milioane lei, dar şi datorii de 15,2 milioane lei.

Sursa: Realitatea.net

loading...

Citește și
Loading...

2 Comentarii
  1. lehamite spune

    si uite asa cainii latra a pustie si mai apar niste oameni de afaceri cu jipuri. siktir ca mi-e sila de peste 50% din natia asta.

  2. Luca spune

    Aceste „contracte” sunt adevarate mine de aur pt cei care sunt pe val. Minunata tara avem si cu minunati oameni. Traiasca toti baietii de baieti care stiu sa faca afaceri din astea legale si pline de corectitudine. Vorba user-ului de mai sus: mi-e scarba de 99% din tara asta…bleahhh !!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.