Aeroportul Iaşi, dat în judecată de Inproiect SRL

Societatea comerciala Inproiect SRL a dat in judecata RA Aeroportul, solicitind intoarcerea executarii silite. In fapt, dupa un proces intre cele doua, Inproiect urma sa achite cheltuieli de judecata catre RA Aeroportul.

Initial, magistratii au stabilit ca suma care trebuie achitata de catre firma ar fi fost de 90.119 lei, din care 24.752 de lei reprezentau cheltuielile de judecata.

Conform reclamantilor, in stadiul de recurs, judecatorii ieseni au decis diminuarea cheltuielilor de judecata si de executare silita cu suma de 18.830 de lei.

Reprezentantii RA Aeroportul au executat silit suma respectiva, fara a ne solicita sa executam de bunavoie aceasta obligatie. In cele din urma, noi am achitat suma de 97.391 de lei. Pe 14 aprilie 2009, Tribunalul Iasi ne-a admis recursul si a dispus diminuarea cheltuielilor de judecata pina la 6.536 de lei, dar noi achitasem deja 24.752 de lei. Astfel, solicitam intoarcerea executarii silite pentru suma de 18.212 lei, platita pentru cheltuieli de judecata, si pentru 618 lei – bani achitati pentru executarea silita„, arata reprezentantii societatii comerciale Inproiect SRL in cererea inaintata magistratilor de la Judecatoria Iasi.

Sursa: Ziarul de Iasi

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.