Tragedia fetelor Playboy

Înalte, blonde, ochi albastri, silicoane si… o soarta tragica? Se pare ca acestea sunt lucrurile care le leaga pe fetele aparute in revista Playboy.

Istoria este confirmata de soarta tragica pe care au avut-o multe dintre ele: accidente de masina, moarte prin supradoza, omucideri.

Cazul cel mai celebru este cel al Annei Nicole Smith, care a murit in 2007, la 39 de ani, la câteva luni dupa ce fiul ei in vârsta de 19 murise in imprejurari suspecte.
S-a intâmplat la spitalul unde Daniel venise sa-si viziteze mama, care tocmai nascuse o fetita.

În urma ei a ramas micuta Daniellyn, care imediat ce a venit pe lume a declansat lupte judiciare pentru atribuirea paternitatii in tribunalele SUA, noteaza ziarul La Razon.

Însa drama lui Nicole Smith nu mai serveste deja drept argument pentru acele romane de serie neagra pline de sex, bani si gelozie: de câteva zile un alt “iepuras”, Jasmine Fiore, si-a unit numele acelor fotomodele de basm care au avut un sfârsit tragic.

Fiore a murit asasinata la 15 august 2009 se presupune de fostul ei sot, Ryan Jenkins. Duminica trecuta, Jenkins a fost gasit fara viata intr-un motel din Canada unde se presupune ca s-a spânzurat cu cureaua.

Ultima piesa din puzzle-ul ce trebuia completat in legatura cu nefericita fata Playboy a fost adusa de fostului ei iubit Robert Hasman.
Tânarul a recunoscut ca a fost ultimul care a avut vesti de la Jasmine in dimineata zilei de 15 august, dupa ce aceasta i-a trimis un mail, spunându-i “Vin”.

Însa Jasmine nu a mai ajuns in Las Vegas, unde o astepta acest tânar cu care in urma cu o luna petrecuse un sejur romantic in Los Cabos (Mexic). Politia investigheaza inca ultimele piste pentru a inchide cazul, desi totul arata ca a fost gelozia sotului cea care a pus capat vietii nefericitei Jasmine.

Mama fotomodelului, Lisa Lepore, a spus ca sotul acesteia a vrut intotdeauna sa parvina prin femei si sa puna mâna pe ceea ce agonisese din greu fiica ei. Jasmine Fiore si Ryan Jenkins s-au casatorit la 18 martie intr-o ceremonie in Las Vegas.

Canadianul care se lauda ca este milionar, tocmai participase la concursul TV “Megan wants a millionaire”, care ii adusese o anumita notorietate. Casnicia a devenit insa o cearta constanta si s-a incheiat in mai din cauza geloziei feroce pe care Jenkins o resimtea fata de fostii iubiti ai lui Jasmine.

Pâna la urma el a plecat in Mexic sa lucreze la un alt program de televiziune in intentia de a se impaca cu tânara.
Însa ea daduse deja asigurari in fata presei privind anularea casatoriei sale, desi Associated Press nu a putut sa gaseasca vreun document care sa confirme spusele fotomodelului.

Singurul lucru care se stie este ca ultimele clipe din viata Jasmine Fiore le-a petrecut in compania fostul sot. Este momentul când i-a trimis un mail fostului iubit Robert Hasman.

Totusi, acesta a marturisit politiei ca nu stie daca Jasmine se afla in compania fostului sot când au comunicat prin Internet.Tragicul sfârsit al tumultoasei relatii dintre iepurasul Playboy si concursantul de televizune a avut loc sâmbata 15 august.

În aceasta zi Jasmine a fost gasita moarta intr-o valiza aruncata intr-un container de gunoi intr-o localitate la 40 de km distanta de Los Angeles (California). Era strangulata si mutilata, ii lipseau dintii si degetele.

Presupusul asasin i le-ar fi smuls pentru a impiedica identificarea cavadrului si pentru a-i da timp sa fuga…
Si astfel piesele puzzle-ului se adunau una câte una: un fotomodel blond gasita mutilat intr-o valiza, un fost sot gelos dat disparut si agenti ai politiei obligati sa identifice un cadavru.

Sperantele criminalului s-au spulberat insa repede când a aflat ca anchetatorii au confirmat repede identitatea corpului gratie seriei implantului de silicon pe care il avea in sâni.
“Am aflat identitatea multor persoane cu ajutorul acestei proceduri”, a recunoscut purtatorul de cuvânt al procuraturii districtului Orange.

Duminica 16 august, Jenkins sunase la politie pentru a reclama disparitia fostei sotii.
Dupa care a disparut si el. A condus pe autostrada pâna in statul Washington, dupa care a trecut in Canada.

Corpul sau neinsufletit a fost gasit duminica trecuta intr-un motel din Vancouver, unde Ryan Jenkins a hotarât sa se spânzure.
Se ascundea in acest loc de vineri, când a fost emis un mandat de arestare pe numele sau. Adam Curt, un tânar de 19 ani l-a gasit pe Jenkins atârnând de curea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.