Prin cumpărarea editurii „Historia”, Patriciu i-a asigurat contul lui Cristoiu, „până la moarte”?

– Trustul de presa Adevarul Holding a achizitionat editura de carte istorica “Historia”, precum si prestigioasa revista contemporana de istorie cu acelasi nume, informeaza un comunicat al companiei.

– In acest context, într-un interviu publicat astăzi de Ring, Ion Cristoiu a afirmat că nu îl sperie criza

–  El spune că este corect şi îşi poate permite să fie independent, mai ales că banii pe care i-a câştigat din `90 şi până acum şi i-a planificat până la moarte

.

Revista “Historia”, fondata la finele anului 2001, a tiparit 91 de numere pâna in iulie 2009, in fiecare dintre editiile sale lunare abordând teme dintre cele mai atractive din istoria nationala si universala, sub cele mai renumite semnaturi de specialitate.

Adevarul Holding precizeaza ca revista “Historia” va continua sa apara lunar, urmând sa investeasca in dezvoltarea si promovarea acesteia.

Publicatia condusa de Ion Cristoiu (presedinte) si Vlad Pufu (director general) s-a remarcat in ultimii ani prin modul original de dezvoltare a subiectelor istorice fierbinti, inclusiv cele de actualitate politica interna si internationala, cum ar fi relatiile României cu marile puteri ale mapamondului.

Casa de editura “Historia” a tiparit pâna in prezent peste 50 de titluri in zeci de mii de exemplare cu subiecte istorice si de larg interes, sub egida sa aparând autori consacrati, precum Mao Tzedun, Franco, Regina Maria a Roâniei, Alexandre Dumas, Balzac, Victor Hugo, Ion Cristoiu, Octavian Paler, Dan Berindei.

Când te desparti de o revista pe care ai creat-o, e ca si cum, tata fiind, ti-ai casatori fiica. Sunt, insa, bucuros ca revista “Historia”, incaputa pe mâinile pricepute ale trustului Adevarul Holding, va fi mult mai fericita si mai buna decât pâna acum”, a declarat Ion Cristoiu, dupa parafarea intelegerii cu Adevarul Holding.

Potrivit comunicatului, revista “Historia” completeaza portofoliul detinut de Adevarul Holding. “Editura “Historia” deschide noi oportunitati in Dizivia de Carte a Adevarul Holding.

În afara faptului ca suntem singurul trust de presa care se dezvolta chiar si in aceasta perioada de criza, va invit sa observati ca investim in domenii si segmente de presa aproape complet ignorate de editori, dar cu mare potential. Si dezvoltarea va continua. Urmeaza noi anunturi”, a declarat Razvan Corneteanu, director general Adevarul Holding.

De asemenea, Adevarul Holding a cumparat si cel mai important site specializat in teme de istorie, www.historia.ro.

În acest context, Ziarul Ring a publicat astăzi un interviu în care Ion Cristoiu îşi spune părerea despre câţiva dintre cei mai importanţi actori ai scenei politice, adăugând că se consideră „fericit” că îşi poate permite luxul de a fi independent.

Pe Ion Cristoiu nu îl sperie criza, el spune că este corect şi îşi poate permite să fie independent, mai ales că banii pe care i-a câştigat din `90 şi până acum şi i-a planificat până la moarte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.