Isvoranu: Anul şcolar va începe la data planificată

Anul scolar va incepe la data planificata, pentru ca noi nu consideram ca cele 10 zile trebuie sa ni se retina din salarii, a declarat marti (1 septembrie 2009) presedintele Federatiei “Spiru Haret”, Gheorghe Isvoranu.

“Noi nu consideram ca cele 10 zile trebuie sa se aplice in invatamânt. Aceste 10 zile sunt absolut ilegale.
Vom actiona in justitie. Vom cauta absolut toate metodele si posibilitatile ca personalul sa nu fie afectat. Masura este absolut ilegala. Nu are niciun suport in legislatia actuala”, a spus acesta.

Întrebat despre variantele care erau in discutie cu ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, Isvoranu a precizat ca “se discutau, poate, unele variante, astfel incât salariatii sa nu fie afectati, insa, deocamdata, nu putem discuta despre aceste variante pentru ca, din punctul de vedere al Federatiei “Spiru Haret”, aceste 10 zile sunt absolut total ilegale sau cuantumul celor zile zile daca s-ar retine din salariu este ilegal”.

“Noi nu consideram ca cele 10 zile trebuie sa se aplice in invatamânt. Aceste 10 zile sunt absolut ilegale. Vom actiona in justitie. Vom cauta absolut toate metodele si posibilitatile ca personalul sa nu fie afectat. Masura este absolut ilegala.

Nu are niciun suport in legislatia actuala”, a spus acesta. Întrebat despre variantele care erau in discutie cu ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, Isvoranu a precizat ca “se discutau, poate, unele variante, astfel incât salariatii sa nu fie afectati, insa, deocamdata, nu putem discuta despre aceste variante pentru ca, din punctul de vedere al Federatiei “Spiru Haret”, aceste 10 zile sunt absolut total ilegale sau cuantumul celor zile zile daca s-ar retine din salariu este ilegal”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.