Noul PlayStation3 ajunge în România

Flamingo International a anuntat, recent, lansarea de catre Sony a noii console PlayStation3 cu un upgrade cu HDD de 120 GB, care beneficiaza de o noua versiune software si functii care imbunatatesc experienta PlayStation.

Noul Sistem PS3 va fi disponibil de la 1 septembrie 2009 in America de Nord, Europa si Asia.
În magazinele Flamingo si Flanco consola va fi disponibila, in premiera, in România, tot din luna septembrie la pretul european recomandat de 299 euro.

Prima schimbare la PS3 se refera la design-ul sau, mult mai subtire. Modelul are o greutatea redusa contribuind la confortul in utilizare.
Astfel, a fost modificata arhitectura interna, sursa si chiar mecanismul de racire, astfel incât noul model se diferentiaza de primele versiuni Playstation 3 printr-un volum mai mic, un consum redus si un plus de silentiozitate.

Noua consola PS3 ofera functiile de baza apreciate de catre amatorii PlayStation, filme si jocuri in format high-definition Blu-ray disc sau servicii care pot fi descarcate prin reteaua PlayStation.

Totodata, dispozitivul aduce o serie de inovatii, precum o capacitate HDD de 120 GB care permite stocarea unui numar mai mare din jocuri si filme.

De asemenea, noul sistem software a beneficiat de un update la versiunea 3.00 care include optiuni ca ecranul “What’s New” care permite utilizatorilor sa fie conectati la cele mai noi produse din PlayStation Store sau la ultimele jocuri accesate prin XMB (XrossMediaBar).

În plus, consola contine si optiunea Bravia Sync, care permite operarea directa a XMB pe consola PS3 folosind doar telecomanda. Alte beneficii oferite sunt modul vertical de pozitionare a consolei sau posibilitatea de upgrade continuu prin conectarea softului PS3 la versiunea 3.00 prin XMB.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.