EUR
4,76 RON
(-0.12%)
USD
4,21 RON
(0%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(-0.04%)
AUD
2,98 RON
(-0.01%)
CAD
3,13 RON
(+0.18%)
BGN
2,43 RON
(-0.05%)
RUB
0,07 RON
(0%)
ZAR
0,29 RON
(+0.06%)
BRL
1,08 RON
(+0.04%)
CNY
0,63 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0%)

Deputaţii „au prins-o” pe Udrea cu autodenunţul

1

– Elena Udrea afirmă, într-un material trimis la parlament, că a decis ca angajaţii ministerului să nu se prezinte la comisia de anchetă

.
Materialul va fi adăugat la dosarul „Udrea”, după ce, ieri, preşedintele comisiei de anchetă, Ludovic Orban, a propus, oficial, demararea demersurilor pentru începerea urmăririi penale. Orban a acuzat-o pe Udrea de încălcarea legii răspunderii ministeriale, a Constituţiei şi a regulamentului Camerei.

Ministrul turismului este acuzat că nu a trimis comisiei toate documentele solicitate şi că a oferit informaţii false. Propunerea lui Orban va fi supusă la vot într-o şedinţă ulterioară a comisiei, când se va decide şi dacă ea va fi transmisă separat conducerii Camerei sau va fi inclusă în raportul final.

Dacă acuzaţiile menţionate erau discutate, neoficial, de mai multă vreme de membrii comisiei, noutatea zilei de ieri a fost semnalată, în timpul şedinţei Biroului Permanent, de deputatul UDMR Marton Arpad.

În documentul trimis de Elena Udrea pe 19 august conducerii Camerei Deputaţilor, ea menţionează: “De asemenea, am decis că nici eu, nici un alt angajat al Ministerului Turismului nu ne vom prezenta în faţa acestei comisii”.

Marton Arpad a caracterizat respectiva afirmaţie drept autodenunţ. Şi aceasta pentru că Elena Udrea a afirmat în faţa comisiei că angajaţii ministerului au decis singuri să nu se prezinte la audieri.

Integral în Evenimentul Zilei

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. Laur spune

    Alta comisie?? De data asta una MAI speciala…?! Se pare ca mai noua grija a paramentului este sa ancheteze, sa faca comisii peste comisii…hmmm…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.