Oprescu, candidatul lui nea Nelu şi Patriciu

Primarul Sorin Oprescu îşi va anunţa candidatura azi. E cert, e sigur, e bătut în cuie. Asta înseamnă că, în sfîrşit, primarul Capitalei a simţit că poporul îl vrea, astfel că s-a decis să candideze.

Nici nu ştim ce să facem mai întîi: să ne bucurăm că Bucureştiul poate scăpa de unul dintre cei mai nepricepuţi primari pe care i-a avut vreodată sau să ne întristăm că un doctor slab şi un primar şi mai şi are şanse reale să cîştige câteva procente bune.

Oricum, cel puţin atît timp cît candidatura asta nu se întîmplă pe banii noştri, nu are de ce să ne afecteze foarte tare.

Suportul financiar al candidaturii opresciene este asigurat de mogulul Patriciu, care l-a lăsat pe Crin Antonescu să se joace în continuare de-a partidul cu Orban şi l-a luat pe Sorinel sub aripă.

De-a stînga şi de-a dreapta lui Oprescu vor sta o grămadă de experţi plătiţi din banii aceluiaşi mogul.

Culmea, deşi finanţat de nea Dinu, Oprescu e alimentat la ideologie de nea Nelu. Să vedeţi cum ne-am prins de asta: independentul Sorin Oprescu e cam dependent de somn, avînd în vedere că ajunge zilnic cam pe la prînz la primărie. Cu toate acestea, ieri în jurul orei 10, a fost văzut cum pleca de la biroul lui Ion Iliescu, de pe strada Atena, unde a avut o întîlnire ca de la independent la liber cugetător.

Sursa: Academia Caţavencu

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.