Cele mai scumpe tratamente SPA

Exista tratamente faciale pe baza de aur, masaj cu diamante, bai in bere sau vin sau chiar apa – dar nu orice fel de apa (o baie in 100 de sticle de Evian costa 5.000 de dolari la spa-ul hotelului american Victor South Beach), sampon cu caviar sau trufe.

.

La noi, fenomenul spa a inceput sa capete teren abia de curand. Eden Spa, lansat in 2005, a fost primul centru spa de zi din Bucuresti. Abia in 2007 si in 2008 oferta de pe piata bucuresteana s-a mai diversificat, odata cu aparitia Natura Spa & Wellness, Magnolia Spa, World Class Academy Spa si Studio Fusion & Urban Day Spa.

Odata cu criza financiara a disparut 15% din cifra de afaceri a Eden Spa, mai ales pe seama segmentului corporate, cel care a avut cel mai mult de suferit. Daca pentru 2008 cifra de afaceri a depasit 250.000 de euro, anul acesta va fi probabil de numai 215.000 euro, spune Liliana Paraipan, proprietara centrului.

“Avem un meniu spa de vara editie limitata care cuprinde terapii in exclusivitate in Romania, cum ar fi masajul cu scoici tigrate sau masajul cu pietre calde si reci”, afirma ea.

Cele mai scumpe cinci servicii pe care le are in meniu Eden, sub titulatura de tratamente de lux, sunt: Damask Rose Ceremony (3 ore – 660 de lei), Sushi & Spa for Couples (2 ore – 550 de lei), Tropical Deaging Face & Body Ritual (2 ore – 549 de lei), Wine Spirit in the Spa (2 ore – 450 de lei) si Honey Moon Face & Body Ritual (2 ore – 371 de lei).

Natura Spa & Wellness a pus accentul pe introducerea de terapii alternative precum reiki sau ayurveda. Cele mai scumpe servicii sunt Tratament Facial UM O cu masca de aur (675 de lei), UM O Facial Super Deep (225 de lei), masaj cu pietre calde Sassi dei Vulcano si masaj Pantai Luar (220 de lei), impachetarea Universal Contour Wrap pentru detoxifiere si scaderea in centimetri (200 de lei) si impachetari pe patul cu apa (180 de lei).

Continuarea în Business Magazin

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.