Lexus prezintă un model hibrid premium la Salonul Auto de la Frankfurt

Lexus, primul si unicul producator de autoturisme din clasa premium, va expune la editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, noul concept hibrid premium compact LF-Ch.

.

Potrivit producatorului auto, tot la Frankfurt va mai fi prezentat, in premiera mondiala, elemente de facelift LS si versiuni revizuite ale gamelor GS, IS si IS F.

LF-Ch combina tehnologia hibrida cu un design elegant intr-un vehicul compact cu cinci usi menit sa raspunda tuturor nevoilor si dorintelor clientilor segmentului compact premium.

Beneficiind de un model de operare electric, o facilitate cheie a sistemului Lexus Hybrid Drive, noul model LF-Ch, va permite transportul cu zero emisii poluante in zonele urbane.

Lexus va mai expune la Salonul Auto de la Frankfurt modelul RX450H, un SUV hybrid cu performante inalte si cele mai reduse emisii de CO2 din clasa sa, dar si IS 250C, noul model decapotabil al gamei, ce combina eleganta sedanului IS cu ingeniozitatea inginerilor de a oferi prin acest model o combinatie unica intre placerea de a conduce si confortul unei calatorii cu masina decapotata sau capotata.

Lansata in anul 1989, marca Lexus a devenit renumita la nivel mondial datorita standardului tehnologic foarte inalt al produselor sale si conceptului sau unic de servicii complete catre client.

În prezent, Lexus ofera o gama completa de modele hibride in acceptiunea completa a termenului (full hybrid), din care fac parte RX 400h, GS 450h si LS 600h.

În Europa, vânzarile vehiculelor echipate cu Sistemul Hibrid Lexus Drive contabilizeaza aproximativ 60% din gama LS, aproximativ 50% din GS si aproape 70% din gama RX.
În România, la nivelulu anului 2008, aceste procente se situeaza la 85% din gama LS, aproximativ 73 al suta din gama GS si aproape 85% din RX.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.