Petrom scade preţul motorinelor cu 3 bani pe litru

Petrom a scazut preturile la motorine cu 3 bani pe litru, incepând de joi (3 septembrie 2009), de la ora 12.00, a anuntat compania.

Astfel, motorina Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel costa 3,67 lei litrul, motorina OMV Sprint Diesel costa 3,72 lei litrul, motorina Euro Diesel 5 – 3,51 lei litrul, iar OMV Alpin Diesel – 4 lei litrul.

Petrom a mai redus, in aceasta saptamâna, pretul benzinelor cu sase bani pe litru iar cel al motorinelor cu trei bani pe litru, incepând cu data de 2 septembrie, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere.

Preturile Petrom pot varia cu maximum plus – minus 5% fata de preturile de referinta.

Petrom este cea mai mare companie româneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie.

Petrom exploateaza rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 0,9 miliarde barili echivalent petrol, are o capacitate maxima anuala de rafinare de opt milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in România.

Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 257 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia. OMV, grupul lider in industria de petrol si gaze din Europa centrala detine 51,011% din actiunile Petrom.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.