EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

Ambulanţierii trec la acţiuni de protest

0

Sindicalistii din sistemul sanitar de urgenta ambulantier va organiza, miercuri 9 septembrie, actiuni de protest, a declarat sâmbata (5 septembrie 2009) Gheorge Cris, presedinte al Federatiei Sindicale Ambulanta.

Protestul va avea loc in toate serviciile de ambulanta din tara si consta intr-un miting ce va fi organizat in incinta sediului, dupa program.

În cadrul protestului liderii sindicali vor anunta motivele actiuni care se regasesc in nemultumirea fata de modul de comunicare si negociere a proiectului Legii unice de salarizare, de catre Guvern cu federatiile sindicale.

Sindicalistii cer cresterea coeficientilor de ierarhizare cu cel putin un punct pentru personalul din serviciile de ambulanta si reclama asezarea sistemului sanitar din România la un nivel inferior fata de alte institutii publice privind finantarea si salarizarea personalului din ramura.

“Acest protest nu va afecta activitatea serviciilor de ambulanta privind acordarea asistentei medicale de urgenta. La protest va participa personalul aflat in timpul liber”, a precizat liderul sindical, Gheorghe Cris.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.