Cea mai mare clădire din Piaţa Victoriei aduce pierderi lunare de 400.000 de euro

În condiţiile în care, reprezentantul Tower Centre Internaţional în România, Florin Bratu, cere pentru un metru pătrat o chirie de 30 de euro, iar clădirea are 22 de etaje de birouri (celelalte trei etaje sunt alocate departamentelor tehnice), cu aproximativ 600 de metri pătraţi utili per etaj, proprietarii pierd aproape 400.000 de euro lunar, la care se adaugă costurile de mentenanţă şi de parcare.

.
Astfel, de la sfârşitul anului trecut şi până acum, aceştia au pierdut peste 3,5 milioane de euro, bani pe care ar fi trebuit să-i încaseze numai din chirii. Potrivit  Business Standard, până acum au fost interesate să închirieze spaţii în clădire companiile Philip Morris (patru etaje) şi Transelectrica.

Imobilul a ridicat probleme încă din timpul construcţiei, deoarece nu îndeplinea condiţiile tehnice impuse de Primăria Sectorului 1, motiv pentru care dezvoltatorul a primit două amenzi de câte 10.000 de lei fiecare.

În acest moment însă, potrivit declaraţiilor lui Adrian Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1 din Bucureşti, toate condiţiile tehnice sunt îndeplinite, instituţia aşteptând deznodământul litigiului pentru a-şi putea da acordul pentru funcţionarea imobilului.

Integral în Business Standard

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.