EUR
4,76 RON
(+0.11%)
USD
4,18 RON
(+0.4%)
GBP
5,49 RON
(+0.53%)
CHF
4,21 RON
(-0.15%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,13 RON
(+0.53%)
BGN
2,43 RON
(+0.11%)
RUB
0,07 RON
(-0.53%)
ZAR
0,29 RON
(-1.21%)
BRL
1,11 RON
(-0.1%)
CNY
0,62 RON
(+0.35%)
INR
0,06 RON
(+0.02%)

Contractul dintre Ministerul Mediului şi Ars Advertising a fost verificat de 7 instituţii

0

Contractul incheiat de Ministerul Mediului cu Ars Advertising privind campania de promovare a Programului Operational Sectorial Mediu a fost verificat de 7 institutii, a declarat luni (7 septembrie 2009) fostul director general al Autoritatii de Management pentru POS Mediu, Silviu Stoica.

Întrebat de membrii Comisiei parlamentare de ancheta de ce a demisionat din functie, Silviu Stoica a raspuns ca a avut motive personale care l-au determinat sa faca acest lucru, insa, practic, si-a asumat si niste valente.

“Acest contract a fost verificat de vreo sapte institutii: ANRMAP, Camera Deputatilor, Autoritatea de Audit, DNA, Curtea de Conturi, Corpul de control al primului ministru, Corpul de control al ministrului etc.

Este prea mult pentru o asemenea chestiune si s-a creat o presiune extraordinara”, a afirmat Stoica.

Potrivit acestuia, timp de doua luni, subordonatii sai au facut copii xerox la “maldare de documente, metri cubi de documente”, care au fost puse la dispozitia celor interesati.

“Asta inseamna un blocaj, asta inseamna foarte multa presiune asupra colegilor mei, iar eu, in calitate de director general al Autoritatii de Management nu eram in masura sa mai dau explicatii, sa le sustin moralul si sa ii determin sa-si faca treaba zi de zi”, a spus fostul secretar de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile.

El a subliniat, insa, ca ace sta “a fost unul dintre motivele pentru care si-a dat demisia “.

Totusi, Stoica a sustinut ca demisia sa a fost o decizie independenta de ancheta aflata in curs de derulare cu privire la modul in care Ministerul Mediului a incredintat contractul pentru campania de promovare a POS Mediu firmei de publicitate Ars Advertising.

“Nu are nici o legatura cu aceasta chestiune”, a subliniat Silviu Stoica.
Directorul general al Autoritatii de Management pentru POS Mediu Silviu Stoica a demisionat din functie pe data de 15 iulie.

Silviu Stoica a fost audiat luni (7 septembrie 2009) de membrii Comisiei parlamentare de ancheta pentru verificarea modului in care a fost atribuit de catre Ministerul Mediului contractul privind “Campania de promovare a Programului Operational Sectorial Mediu, Lot II – Difuzare/Publicare”.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.