EUR
4,84 RON
(-0.01%)
USD
4,29 RON
(-0.38%)
GBP
5,38 RON
(-0.75%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(-0.01%)
BYN
1,75 RON
(-0.28%)
CAD
3,16 RON
(-0.09%)
RSD
0,04 RON
(-0.02%)
AUD
2,98 RON
(-0.02%)
JPY
0,04 RON
(-0.28%)
CZK
0,18 RON
(+0.12%)
INR
0,06 RON
(-0.11%)

„Donatorii” PD-L au vărsat deja primul milion de euro pentru independentul Băsescu

Filialele democrat-liberale au trimis la centru câte 20.000 de euro, prima tranşă din cotizaţia pentru campania lui Traian Băsescu. Liderii PD-L spun că milionul strâns în prima săptămână este doar „mărunţişul” pentru pornirea motoarelor

.
Traian Băsescu ar putea candida pentru Cotroceni ca independent susţinut de o platformă politico-civică clădită în jurul PD-L.

Democrat-liberalii au dat dispoziţie filialelor să trimită la centru avansul pentru campania lui Băsescu: 40.000 de euro per organizaţie, plătibili în două tranşe. Până ieri seară, aproape toţi liderii locali trimiseseră prima tranşă, astfel încât PD-L a strâns primul milion de euro.

„Un mărunţiş”, după cum se exprimau liderii de la centru, bun să pornească motoarele campaniei, să cumpere pixuri şi brichete promoţionale, dar total insuficient pentru o campanie prezidenţială care s-ar ridica la 40-50 de milioane de euro, după cum auziseră cei „de la PSD„.

Întârzierea cu care preşedintele Traian Băsescu îşi anunţă candidatura încurcă planurile de campanie ale PD-L. Liderii democrat-liberali spun că sunt în întârziere cu tipărirea afişelor şi cumpărarea materialelor promoţionale.

„Nu numai că n-avem bani la partid, dar acum nici timp nu mai avem să le tipărim şi să comandăm şepci, tricouri, geci sau pelerine”, ne-a declarat un vicepreşedinte al PD-L.

Panica este cu atât mai mare cu cât din tabăra adversă vin informaţii alarmante: PSD ar fi comandat deja, din China, 24 de milioane de obiecte promoţionale electorale, pe care ar fi dat în jur de 20 de milioane de euro. „Ar fi bine să avem atâtea resurse”, a râs Mircea Geoană, candidatul PSD, ironizând ieri informaţiile furnizate de liderii PD-L.

Integral în Gândul

Citește și
1 Comentariu
 1. alex spune

  ce stire ca lumea …pentru chinej ….poporul plateste din nou pentru minciuni si promisiuni desarte cu care ne hranesc in campania electorala ..dupa ce urmeaza evident dezamagire si deziluzie din nou….dar nu si pentru chinej …care iata incaseaza cate 20-30 de milioane de euro de la fiecare parte (psd si pd)
  Ce minunat e sa vedem ca nici nu a inceput cu promisiunile de bunastire a poporului si handicapati pe care probabil o sa alegem au si scos 50 de milione de euro (impreuna) din tara.
  Probabil ca ei recupereaza acest „maruntis” ulterior …dar ce ramine pentru noi?…
  o sa vedem si pe asta dar un lucru este sigur ..noi devenim si mai saraci si chineji si mai bogati..bravo lor …cat si pentru noi….hm…cui pasa..nu-i asa?

  multumesc alex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata