Fiat va lansa în România Punto Evo în trimestrul 1 din 2010

Fiat va comercializa in România in primul trimestru din 2010 noul model Punto Evo, pe care il va prezenta, in premiera internationala, la Salonul Auto de la Frankfurt, la jumatatea lunii septembrie 2009, informeaza importatorul Fiat in România, compania AutoItalia.

Noul model va fi comercializat pe piata româneasca in paralel cu modelul Grande Punto si va fi echipat, in premiera, cu noile motorizari MultiAir, o tehnologie care, ca si MultiJet, a fost gândita sa schimbe coordonatele de consum si emisii poluante.

La standul Fiat de la salonul auto de la Frankfurt vor fi prezentate modelul Fiat 500C, versiunea cabrio a modelul Fiat 500, si noua versiune a modelului Fiat Sedici, echipat cu cele mai recente doua motorizari Euro 5 (1,6 l/120 CP si 2,0 l/135 CP).

Marca Alfa Romeo din grupul Fiat va fi prezenta cu noua versiune a modelului Romeo MiTo Quadrifoglio Verde, echipata cu un propulsor 1,4 litri MultiAir Tbi/170 CP, Alfa 8 C Competizione si Alfa 8C Spider, iar Lancia va prezenta o versiune speciala a modelului Ypsilon Elle, a Lanciei Delta si a Lanciei Musa Poltrona Frau.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.