România se laudă cu două noi minuni ale infrastructurii

Minunea 1 (rurală) : Spre bucuria locuitorilor din satul Gelu, judeţul Timiş, care mergeau din moşi strămoşi prin noroi, s-a făcut un drum.

.

Fix înainte de alegerile europarlamentare, cu sprijinul Consiliului Judeţean Timiş, care a ales o firmă prietenă să facă această treabă. Culmea, licitaţia pentru lucrare a venit de abia la finalizare. Surpriză: firma care a făcut drumul riscă să nu câştige licitaţia.

După ce anunţul a fost publicat la nivel naţional, alte două firme au oferit un preţ mai bun. Totul costă 600.000 euro. Oricum, toată lumea din sat se bucură, în frunte cu primarul Vasile Horj: „Nu a comandat primăria lucrarea. Dacă e o treabă bună, eu îi las să o facă. Am văzut că lucrează şi i-am lăsat. I-am întrebat şi mi-au spus că ştiu ce fac. Şi le-am spus să facă atunci. Îi treaba lor. Eu aş vrea să vină în fiecare lună cineva să facă în comună un drum, că mă bucur ca primar”

Minunea 2 (urbană): S-a modernizat Pasajul Obor. În toamna trecută, cu mare tam-tam, după cum ştiu toţi şoferii care, timp de un an, înjuraseră zilnic  Primăria Capitalei.

Integral în Gândul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.