Demisii la ANAT

Malin Malineanu, Dragos Anastasiu si Florin Tâncu au demisionat din Consiliul Director al ANAT, respectiv din Biroul Executiv al ANAT, precizeaza un Comunicat de presa.

,,Gestul nostru se doreste a fi un semnal de alarma. Ne-am vazut obligati si nu am ezitat sa il tragem, confruntati fiind, dupa parerea noastra, cu un derapaj grav al Consiliului Director atât in zona prioritatilor, cât si a metodei de lucru”, afirma Dragos Anastasiu.

Demisionarii acuza conducerea ANAT de implicari politice si de faptul ca a renuntat la obiectivul principal al ANAT de a se preocupa exclusiv de problemele profesionale ale breslei, pe care sa le dezbata cu echidistanta, intr-un cadru de respect reciproc, de incredere si buna credinta.

,,Din pacate, in ultimele luni a intervenit o defocusare de la problemele profesionale spre unele legate mai mult de imagine si oportunism si s-a pierdut ideea de a tine Asociatia departe de orice reprezinta scandal si implicare politica”, subliniaza Anastasiu.

Cei 3 fosti membri ai Consiliului director ANAT sustin ca aceasta federatie patronala trebuie sa ramâna o Asociatie puternica, cu o voce sonora. Este obligatoriu ca aceasta sa ramâna strict in zona profesionala.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.