Demisii la ANAT

0

Malin Malineanu, Dragos Anastasiu si Florin Tâncu au demisionat din Consiliul Director al ANAT, respectiv din Biroul Executiv al ANAT, precizeaza un Comunicat de presa.

,,Gestul nostru se doreste a fi un semnal de alarma. Ne-am vazut obligati si nu am ezitat sa il tragem, confruntati fiind, dupa parerea noastra, cu un derapaj grav al Consiliului Director atât in zona prioritatilor, cât si a metodei de lucru”, afirma Dragos Anastasiu.

Demisionarii acuza conducerea ANAT de implicari politice si de faptul ca a renuntat la obiectivul principal al ANAT de a se preocupa exclusiv de problemele profesionale ale breslei, pe care sa le dezbata cu echidistanta, intr-un cadru de respect reciproc, de incredere si buna credinta.

,,Din pacate, in ultimele luni a intervenit o defocusare de la problemele profesionale spre unele legate mai mult de imagine si oportunism si s-a pierdut ideea de a tine Asociatia departe de orice reprezinta scandal si implicare politica”, subliniaza Anastasiu.

Cei 3 fosti membri ai Consiliului director ANAT sustin ca aceasta federatie patronala trebuie sa ramâna o Asociatie puternica, cu o voce sonora. Este obligatoriu ca aceasta sa ramâna strict in zona profesionala.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.