Panasonic – primul sistem audio cu ramă foto integrată

Panasonic a lansat vineri (11 septembrie 2009), in cadrul expozitiei de produse electronice de larg consum IFA Berlin, cel mai nou sistem audio, ce permite utilizatorilor nu doar sa asculte muzica, ci si sa vizualizeze fotografii si clipuri video, se arata intr-un comunicat.

Modelul MW-10 este echipat cu un ecran LCD, diagonala de 9 inci, si poate reda muzica de pe CD, iPod sau de la radio FM/AM, printr-o pereche de boxe de tip Bamboo Cone.

Potrivit producatorului nipon, ecranul LCD poate fi utilizat ca rama foto digitala, pentru redarea de fotografii de pe un CD, de pe un card de memorie SD sau din memoria interna de 4 GB a sistemului, in care pot fi stocate pâna la 6.000 de fotografii.

MW-10 poate afisa fotografiile in sistem slideshow, in timp ce reda muzica, sistemul fiind capabil sa imparta ecranul in doua, astfel incât intr-o jumatate sunt redate imagini si informatii despre melodia ascultata, in timp ce in jumatatea cealalta poate fi afisat calendarul sau ceasul.

Aparatul este echipat cu un Universal Dock pentru iPod si se vinde la pachet cu o telecomanda ce poate fi utilizata si pentru operarea iPod-ului de la distanta.

Panasonic Corporation, cu sediul la Osaka (Japonia), este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si cerinte industriale.

Compania ocupa locul al treilea in indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment. În România, reprezentantul Panasonic pe piata locala este, din anul 1996, Panasonic România, care a intrat pe piata autohtona când a preluat societatea Electronica International.

Divizia din România a producatorului nipon a raportat, in anul fiscal 2008-2009, incheiat la 31 martie, o cifra de afaceri de 166 milioane lei, in scadere cu 85% fata de anul anterior, dar si cu 82% fata de planul de afaceri estimat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.