EUR
USD
GBP
CHF
AUD
CAD
BGN
RUB
ZAR
BRL
CNY
INR

Bursa Litoral – Delta Dunării 2010, 18-19 septembrie 2009

0

Târgul de turism Bursa Litoral – Delta Dunarii 2010, destinat contractarii bazei hoteliere pentru sezonul 2010, se va desfasura in perioada 18-19 septembrie, la Pavilionul Expozitional Constanta, informeaza Asociatia Litoral – Delta Dunarii, organizatorul evenimentului.

Târgul va cuprinde sectiunile Litoral, Balneo si Delta Dunarii si va beneficia de participarea si sprijinul Ministerului Turismului, Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din România (ANAT), Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR), Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Federatiei Asociatiilor de Promovare a Turismului (FAPT).

În cadrul Bursei va fi organizat in premiera un concurs gastronomic international organizat de Asociatia Profesionistilor in Gastronomie – România Asprogast, la care sunt asteptate sa participe echipe de maestri bucatari din peste 10 tari, printre care România, Republica Moldova, Franta, Italia, Grecia, Malta, Cipru, Bulgaria,Turcia. Anumite categorii de preparate vor fi gatite chiar in fata juriului si a publicului larg in bucatariile amenajate la Pavilionul Expozitional.

Pentru agentiile de turism participante, organizatorii au mai pregatit o expozitie de masini de epoca organizata de Clubul Vehiculelor de Epoca, decernarea Premiilor Asociatiei Litoral, expozitie de vinuri cu degustare, Forumul privind analiza sezonului turistic 2009, Balul Litoralului.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.