Primarii ar putea avea salarii mai mari

0

Primarii ar putea avea salarii mai mari, daca amendamentul la proiectul de lege privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, propus de un grup de parlamentari democrat-liberali, va fi adoptat, a declarat duminica (13 septembrie 2009) deputatul aradean PD-L Claudia Boghicevici.

“Amendamentul se refera la coeficientii de salarizare pentru functia de primar si tine cont de complexitatea activitatii fiecarei categorii: primar de municipiu, primar de sector, primar de oras, primar de comuna si subcategoriile corespunzatoare, precum si de nivelul reprezentarii, raspunderii, vechimii si studiilor”, a spus Claudia Boghicevici.

Potrivit sursei citate, propunerea vizeaza o marire si o grupare mai pronuntata a coeficientilor de salarizare pe subcategoriile de primar mentionate.
“Amendamentul recunoaste insemnatatea pe care o au primarii in comunitatile locale pentru buna functionare a statului in toate planurile si isi propune imbunatatirea activitatii acestora printr-o salarizare corespunzatoare”, a adaugat deputatul Claudia Boghicevici.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.