Directorul companiei Rockefeller&Co s-a sinucis

James McDonald, executivul companiei de administrare a investiţiilor Rockefeller&Co, şi-a pus capăt zilelor duminică, în Massachusets, dezvăluie Wall Street Journal, citat de Reuters.

Foto Daylife.com: James S. McDonald, preşedinte şi CEO „Rockefeller & Co” (partea stanga), alaturi de Peter G. Peterson, director şi cofondator „The Blackstone Group” (in dreapta), la o întâlnire de afaceri din Japonia (Japan Society Annual Dinner) organizată în 12 iunie 2009

.

Celebrul cotidian american a primit informaţia de la Barclay McFadden, unul dintre apropiaţii familiei McDonald. Compania a cărei conducere era deţinută de McDonald nu a făcut nici un comentariu pe marginea acestei informaţii.

Wall Street Journal scrie că finanţistul ar fi murit în localitatea New Bedford, dar circumstanţele decesului său nu sunt încă limpezi.

Rockefeller&Co. a fost înfiinţată de celebrul magnat John D. Rockefeller ca o afacere de familie în New York. În 1979 s-a transformat în corporaţie, iar anul următor s-a lansat pe piaţa consultanţei în investiţii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.