Logodnicele mafiei columbiene

Tot nu invata. Viseaza la lux si pâna la urma isi vând sufletul diavolului. Ultima miss care a cazut victima mafiotilor si care si-a marturisit legaturile primejdioase, este Yovanna Guzman.

Ea si-a dezvaluit secretele revistei Elenco. Frumoasa si ambitioasa, dar regretându-si deja greseala, fata a povestit ca a fost logodnica vestitului “Jabón”, un puternic sef mafiot care a tinut in sah politia in ultimii ani pâna când a fost gasit mort in martie 2008, noteaza ziarul El Mundo.

Pe numele sau adevarat Wilber Varela, era unul din cei 2 capi ai cartelului din Norte del Valle, ultima organizatie mafiota cu influenta. De fapt, dorea sa fie sef unic, de aceea visa sa-l inlature pe fostul cap, Diego Montoya, alias Don Diego.

Nu a reusit, iar in razboiul antrenat intre cei doi au murit aproape o mie de persoane. Pâna la urma “Jabón” a fost gasit asasinat intr-un hotel din Venezuela, unde se refugiase, in timp ce Don Diego a fost arestat si inchis in SUA.

Iar fata? Din câte a povestit, incearca sa-si refaca viata. L-a cunoscut pe Jabon la concursul de frumusete Chica Med, pe care l-a câstigat in 2001. Din câte se pare, individul nu finanta doar unele participante, ci si organizatia.

S-a amorezat de Yovanna iar ea de banii lui. S-au revazut din nou, la putin timp, si atunci a inceput idila. “La inceput esti fascinata de atâtea lucruri.

Eu vin dintr-o familie normala care m-a pregatit pentru universitate si mi-a dat cele necesare; dar când te intâlnesti cu o persoana care te orbeste cu atâta lux, cu masini, bijuterii si calatorii in strainatate, nimic nu mai conteaza”, explica ea.

A fost coplesita, fata s-a indragostit, iar seful nu a mai lasat-o sa-i scape. A inceput prin a-i face cadouri scumpe, ceasuri, bijuterii si tot ceea ce viseaza o fata crescuta in cultura traficului de droguri, pe care a impus-o Pablo Escobar.

Initial a inghitit povestea ca este fermier, pâna când a aflat de la televizor ca iubitul ei are pe urmele sale toata politia columbiana si americana pentru ca este ucigas platit si narcotraficant; a ramas stana de piatra dar a mers mai departe. O trata ca o “printesa”, iar acest lucru o impresiona profund.

“Nici nu va inchipuiti cât de mult”, i-a marturisit ea ziaristei de la Elenco, când a intrebat-o daca un “capo” poate sa fie romantic. “Astfel de oameni pot fi la fel de romantici ca oricare, foarte atentii la detalii. Sa gateasca pentru mine, ori sa-mi faca pe plac. Desi stia ca nu poate fi vazut in locuri publice, risca totul doar ca sa ma simt eu bine”.

Povestea fericita se sfârseste, când el devine posesiv, iar tânara isi da seama ca pentru un mafiot frumusetea este un trofeu, care se colectioneaza. În vitrina avea o infinitate de femei, iar lui Yovanna nu i-a placut când a aflat. Dar n-a putut sa-l lase, pentru ca din mafie nu se pleaca când se doreste si s-a simtit libera doar când i-a fost omorât amantul.

Acum scrie o carte pentru a le avertiza pe cele care, asemeni ei, se lasa seduse de bani si de bijuterii. Lista amantelor capilor mafiei nu incepe si nici nu se incheie cu Yovanna. Una dintre ele: Maribel Gutierrez Tinoco a ajuns miss Columbia, gratie operatiilor platite de amant, narcotraficantul “El Mico”, si datorita influentei exercitata de mafiotii in anii 80, in tara frumusetilor.

O alta miss, Maria Teresa Gomez, s-a casatorit cu un angajat al unei cunoscute familii de narcotraficanti. Iar celebra vedeta de televiziune si prezentatoare, Virginia Vallejo, a fost insasi amanta lui Pablo Escobar. Anul trecut, o fata frumoasa care facuse primii pasi ca actrita, nu a avut acelasi noroc ca Yovanna si a avut parte de o moarte cumplita, alaturi de iubitul ei traficant.

Lilian Andrea Lozano era iubita lui Fabio, fratele lui Leonidas Vargas, care fiind suferind de inima a fost internat intr-un spital din Madrid. Aici, a fost ciuruit de gloante de un ucigas platit. La câteva zile dupa crima, fratele si amanta lui, au fost rapiti de o banda de ucigasi din apartamentul lor din Cali. Au fost dusi pe un teren viran, la iesirea din oras, si torturati pâna la moarte.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.