Primăria Iaşi şi Biroul Poliţiei Rutiere, date în judecată de un avocat ieşean

Un avocat a dat in judecata Primaria Iasi si Biroul Politiei Rutiere, in urma unui scandal generat de ridicarea masinii. Eujan Istov spune ca atit lucratorii din cadrul Primariei, cit si un politist au comis abuzuri.

Pe data de 24 august, cei de la Primarie, impreuna cu un politist de la Rutiera, mi-au ridicat masina, un Volkswagen Golf 4, de linga cabinetul meu, pe strada Strapungere Silvestru. In momentul in care incercau sa-mi urce masina pe rampa, am strigat la ei sa nu faca asta, pentru ca eram dispus sa achit amenda pe loc si aveam nevoie de autoturism, tocmai pentru a ajunge la Politie, la audierea unui client„, a spus ieri Eujan Istov.

Avocatul iesean a precizat ca, desi i-a rugat pe lucratorii Primariei sa-i lase masina, acestia au continuat sa o ridice pe rampa. „Eu strigam sa-mi lase masina, pentru ca as fi platit amenda si as fi mutat-o de acolo, ei parca mai tare voiau sa o ridice pe rampa. Vazind asta, m-am agatat de portiera, am sarit pe rampa, am deschis autoturismul si am urcat la volan„, a mentionat avocatul.

Avocatul a mai mentionat ca, desi isi lasase masina numai de 5 minute parcata pe trotuar si ca ar fi luat-o de acolo, nimeni nu a fost dispus sa-l asculte.

El mai spune ca masina sa nu incomoda traficul. „Eu nu spun ca nu am gresit. Am gresit, dar masina mea nu incurca traficul in zona. Am contestat procesele verbale de contraventie, pentru ca a fost vorba despre un abuz comis atit de reprezentantii Primariei, cit si de Politie„, a incheiat avocatul iesean. Magistratii de la Judecatoria Iasi au stabilit ca primul termen al acestui dosar sa aiba loc pe 8 octombrie.

Sursa: Ziarul de Iasi

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.