Renault Megane îşi măreşte “familia” cu 3 modele noi

0

Gama Megane a constructorului francez Renault se mareste cu 3 noi modele – Megane Sport Tourer, Scenic si Grand Scenic, incepând din aceasta luna, a anuntat producatorul intr-un comunicat oficial. Toate cele 3 versiuni, alaturi de alte doua deja existente, vor fi comercializate si in România, din luna septembrie.

Potrivit sursei citate, Renault Megane Sport Tourer propune o varianta mai “familista”, fata de celelalte modele ale gamei. Având un ampatament cu 62 mm mai lung decât Noul Megane, Sport Tourer se distinge atât prin valentele practice deosebite, cât si prin design-ul cu o pronuntata alura sportiva.

Noul Sport Tourer se comercializeaza in doua variante de echipare, Expression si Privilege, si patru motorizari: benzina 1,6 16V 110 CP si diesel – 1,5 dCi 85 CP, 1,9 dCi 130 CP. Preturile de lansare pornesc de la 13.700 euro, inclusiv TVA.

Dupa ce s-a vândut in 3,3 milioane de unitati in cei 13 ani de la lansarea primei generatii, Renault Scenic ofera, in noua versiune, mai mult spatiu si confort, dublate de un stil si un comportament rutier similar berlinelor.
Disponibil in variantele de echipare Expression si Privilege, Noul Scenic ofera motorizarile pe benzina (1,6 16V 110 CP) si diesel (1,5 dCi 85 CP si 1,9 dCi 130 CP).

Pretul de lansare este de la 14.500 euro cu TVA. Nu in cele din urma, Noul Grand Scenic, al 12-lea model Renault cotat cu 5 stele la testele de impact EuroNCAP, propune spatiu la superlativ si un design elegant, personalizat in raport cu Scenic.
Volumul portbagajului este superior versiunii anterioare (564 litri), iar interiorul poate gazdui pâna la 7 persoane.

Grand Scenic este disponibil in versiunea de top Privilege, echipat cu propulsorul 1,9 dCi 130 CP, si costa minim 20.100 euro inclusiv TVA. Renault Megane Sport Tourer, Renault Scenic si Renault Grand Scenic sunt oferite cu o garantie de 4 ani sau 100.000 km.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.