Şcoli din SUA interzic brăţările “jelly” purtate de adolescenţi: sunt un joc erotic

Într-un gimnaziu din Colorado, directorul le-a cerut parintilor sa nu le permita copiilor lor sa poarte asa-numitele bartari colorate din cauciuc “jelly”, foarte la moda printre adolescenti, care sunt insa folosite pentru a lansa semnale sexuale, informeaza ziarul italian La Repubblica.

Atunci când printre adolescenti se naste o moda, ea se raspândeste cu rapiditate ca o pandemie inofensiva si nu mai poate fi oprita.

O stiu bine directorii de scoala si parintii din toate scolile occidentale. “Nu fustelor prea scurte”, “Nu expunerii buricului”, “Nu pantalonilor cu talie joasa” – tot atâtea interdictii neincununate de succes. Zilele acestea, un gimnaziu din Colorado (SUA) duce o cruciada impotriva raspândirii bratarilor colorate care ar indica activitatea sexuala a elevilor.

Directorul scolii “Angevine Middle School” din Lafayette, in apropiere de Boulder (sud-vestul SUA), Mike Medina, le-a cerut parintilor sa nu le permita copiilor lor sa poarte bratara “jelly” atunci când se afla la scoala, fiind ingrijorat de faptul ca culoarea bratarilor indica o anumita conotatie sexuala a elevilor.

Directorul a trimis un mesaj pe e-mail parintilor, la 10 septembrie, pentru a-i pune in garda privind semnificatia pe care o au culorile bratarilor din cauciuc, care ar indica nivelul activitatii sexuale a elevului, experienta sa in acest domeniu sau propria disponibilitate de a avea o relatie sexuala mai mult sau mai putin angajanta.

Interventia a fost prilejuita de faptul ca unii membri ai personalului institutiei au “interceptat” conversatii intre elevi privind aceste bratari, care au dezvaluit adevarata lor semnificatie. Directorul scolii a decis astfel sa se intâlneasca cu unii elevi si a concluzionat ca bratarile erau pe cale sa devina o sursa de distractie pentru ei, justificând in acest fel interdictia.

“A rezultat ca multi adolescenti si mai ales fete o purtau ca obiect la moda”, a afirmat Medina, precizând: “Pentru unii, bratarile nu au nicio conotatie. Dar alti elevi au descoperit prin web un joc erotic numit “snap”, in care culoarea bratarii denota intentia angajarii intr-o anumita activitate sexuala. Când un adolescent scoate bratara de la mâna unei fete, inseamna ca a avut loc un anumit tip de relatie (de la simplul sarut la un raport sexual complet)”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.