Primarul Iaşului: „Dă, Doamne, să pierd procesul!”

Premiera nationala in instantele din Romania: primarul Iaşului a intentat un proces pe care vrea sa-l piarda. Cel putin asa sustine consilierul local PNL Anghel Ficu despre primarul Iasului, Gheorghe Nichita.

.
„Am facut un apel catre PDL, pentru a convoca o sedinta extraordinara de Consiliu Local (CL), referitor la Politehnica Iasi. Am vazut ca primarul a dat in judecata clubul de fotbal, obligat de Curtea de Conturi, pentru a recupera 30 de miliarde de lei vechi.

Nichita e obligat de imprejurari sa dea in judecata clubul, dar cred ca are tot interesul sa piarda procesul la fel si avocatul care va reprezenta CL”, a declarat Anghel Ficu.

Acesta sustine ca a facut apel la convocarea unei sedinte extraordinare a CL tocmai pentru a pune un avocat care sa reprezinte si sa apere corect sansele municipalitatii.

Primarul spune ca, de fiecare data cind a venit vorba despre fotbal, a fost atacat. „Toate tunurile pe Nichita si pe CL. Sumele acelea au fost date pentru a nu bloca activitatea fotbalului in Iasi. Am stat atit ca sa gasim o formula pentru a acorda acei bani, pentru ca asocierea sa nu poata fi atacata in contencios-administrativ, si acum incercam sa corectam unele lacune. Incerc sa pun in legalitate clubul. Mare smecherie! La fel am facut si cu CET-ul lui Simirad, care a fost lasat cu atitea datorii, la fel am facut si cu RATP-ul lui Simirad„, spune Nichita.

„De unde sa luam banii aia acum de la Poli? Sa ne apucam sa vindem jucatorii, sa luam banii de la investitorii pe care i-am adus cu greu, pentru ce s-a intimplat acum 5 ani? Vom rezolva intr-un fel problema, vom aloca unele fonduri, clubul le va da inapoi, noi le vom aloca alte fonduri… Oricum, cine vrea sa distruga clubul de fotbal are de-a face cu mine!„, a incheiat Nichita.

Sursa: Ziarul de Iasi

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.