Un dezvoltator imobiliar acceptă maşina ca avans la casă. A „încasat” deja un Mercedes şi un Audi

Dorinţa dezvoltatorilor de a-şi vinde apartamentele noi i-a împins să vină cu cele mai inovatoare idei la târgurile de profil, de la oferirea unei maşini cadou pentru achiziţia unei locuinţe, la posibilitatea de a testa locuinţa în schimbul a 5% din valoarea locuinţei respective, până la acceptarea maşinilor posibililor clienţi drept avans pentru casă.

.
Dezvoltatorul proiectului Poiana Florilor din sudul Capitalei, de exemplu, a participat la un târg desfăşurat în luna iulie cu o ofertă specială: acceptarea maşinii ca avans pentru o casă. Astfel, în două luni, de când a lansat oferta, dezvoltatorul a reuşit să vândă 48 de case.

„Am avut foarte mare succes cu această ofertă. Am reuşit să vindem în două luni 48 de case din 60, din care 12 cu avansul drept maşină. Majoritatea maşinilor aduse de clienţi ca avans aveau o valoare de 10.000 – 12.000 de euro, dar au fost şi două maşini mai scumpe: un Audi A6 de 28.000 de euro şi un Mercedes ML de 32.000 de euro„, a declarat, pentru Gândul, Teodor Mihăilescu, proprietarul proiectului.

Acesta a mai precizat că valoarea maşinilor este calculată la un preţ mediu al pieţei, după ce se face o comparaţie pe site-urile specializate unde se vând autoturisme, în funcţie de vechime, de kilometraj.

Integral în Gândul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.