Premieră în România: noul smartphone BlackBerry Curve 8520

Noul smartphone BlackBerry Curve 8520 a fost lansat marti (22 septembrie 2009) in România de catre Orange si Research In Motion (RIM), se arata intr-un comunicat.

Aparatul, disponibil in prima saptamâna numai in magazinul Orange online, ofera acces mobil usor la e-mail, mesagerie si la retelele sociale bine cunoscute (printre care Facebook si MySpace) si este prevazut cu o tastatura QWERTY integrala. De asemenea, dispune de capacitati multimedia generoase si acces facil la muzica, jocuri si alte aplicatii mobile pentru divertisment in miscare.

Smartphone-ul functioneaza in reteaua de date EDGE a Orange România si este prevazut cu port Wi-Fi pentru a oferi clientilor posibilitatea de navigare rapida pe web si o acoperire extinsa pentru transferul de date.
Noul smartphone este dotat cu un trackpad optic tactil, care permite o derulare si selectare usoara si rapida. De asemenea, este primul smartphone BlackBerry cu taste media dedicate, integrate eficient in partea superioara a terminalului, oferind clientilor o modalitate usoara si convenabila de gestionare a fisierelor de muzica si video.

Memoria Flash de 256MB si un procesor de 512Mhz de noua generatie pentru performante sporite, camera foto digitala de 2 MP cu zoom si inregistrare video constituie câteva dintre noutatile oferite de BlackBerry Curve 8520.
Aparatul permite accesarea a pâna la 10 conturi de e-mail, printre care cele mai populare conturi de e-mail ISP, cum ar fi Yahoo!, Windows Live Hotmail, AOL si Gmail si BlackBerry Enterprise Server care permite o securitate avansata si caracteristici de administrare IT pentru serverele corporate.

Memoria telefonului este extensibila prin intermediul slotului de card de memorie microSD/SDHC, care permite schimbarea fara inchiderea smartphone-ului (hot swappable), suportând carduri de pâna la 16 GB. Aparatul are un card de 2GB inclus.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.