Femeie matură (de 107 ani) caută soţ responsabil

„Femeie matura cauta barbat responsabil pentru o relatie stabila. Am o vârsta inaintata, imi plac telenovelele si viata linistita la tara. Fumatorii sa se abtina”. Desi are 107 ani si la activ numeroase uniuni matrimoniale Wook Kundor, nu s-a descurajat sa-si caute cel de-al 23-lea sot la rubrica de anunturi oferita de ziarul Star din Malayezia.

Si ca dovada de sinceritate ea nu isi ascunde adevarata vârsta: 107 ani. „Îmi dau seama ca sunt o femeie matura si ca nu am nici corpul nici vârsta pentru a-i atrage pe barbati„, spune aceasta taranca din statul Terengganu. „Dar nici eu nu caut pe cineva la fel de atragator ca primul ministru (Najib Razak)”, noteaza ziarul El Mundo.

Kundor a luat decizia de a o lua de la capat dupa ce a suferit o dureroasa despartire de ultimul ei sot, cu 70 de ani mai tânar decât ea si consumator de droguri. Mohammad Noor Che Musa a fost internat luna trecuta intr-un centru de dezintoxicare din Kuala Lumpur, punând la proba fragila fidelitate a celei care i-a fost sotie in ultimii patru ani.

De când a plecat ma simt nesigura. Trebuie sa ma casatoresc ca sa umplu golul singuratatii mele„, a spus ea. Zeci de reporteri au venit pâna in indepartatul sat al lui Kundor pentru a afla totul despre aventurile si dramele acestei femei a carei viata ar putea fi transpusa pe ecran.

Cele 22 de casatorii anterioare au durat in medie patru ani, din care a rezultat un numar nestiut de copii pe care protagonista nu vrea sa-l dezvaluie, dar pe care vecinii indiscreti il cifreaza la minimum zece. Veterana logodnica a Malayeziei nu a vrut sa ofere detalii concrete despre cauzele numeroaselor ei despartiri, limitându-se sa declare ca pe unii i-a parasit ea, ca altii au plecat ei, in timp ce multi au vrut sa contrazica afirmatia ca femeia reprezinta sexul slab, dar au fost ei cei care au murit de infarct, sau pur si simplu de boala.

„Logodnica centenara a Malayeziei” sau „Dragoste si dupa o suta de ani” sunt câteva din titlurile presei de scandal din tara, unde Kundor a devenit o celebritate iar autoritatile au inceput o ancheta pentru a verifica, daca femeia are intr-adevar 107 ani si a avut 22 de barbati asa cum asigura. Abu Bakar Abd Rahman, director la Registrul national civil a asigurat ca in arhive nasterea ei este datata in 1925.

În acele vremuri totusi nu era neobisnuit ca unii parinti sa treaca mai târziu data nasterii cum ar putea fi cazul lui Kundor„, a comentat el. Saptamâna trecuta, o vecina a dus-o pe batrâna cu masina in capitala in incercarea de a-i salva actuala casnicie.

Dar intâlnirea nu a avut loc, pentru ca Mohammad, in vârsta de 37 de ani a refuzat sa-si vada pâna la urma sotia, dezamagind o presa intreaga care anticipase deja cu titluri mari reimpacarea. „Probabil ca si-a gasit una mai tânara” a spus resemnata Kundor, in sfârsit libera pentru a-si gasi al 23-lea sot.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.