Donald Trump ar putea investi în România

Miliardarul american Donald Trump ar putea investi in Romania, potrivit lui Bernd Lembcke, vicepresedintele executiv al Trump Organization.

.
Companiile lui Trump cauta middle si top manageri romani, pentru a gestiona proprietatile omului de afaceri, a declarat Lembcke,  in timpul unei intalniri cu hotelierii din Cluj-Napoca, relateaza Ziarul Financiar.

„Intentionam sa gasim oameni cu potential si cu abilitati de adaptare care sa lucreze pentru afacerile Trump. Cautam personal pe segmentul food si front desk. Sunt, de asemenea, romani care au ajuns assistant manageri in cadrul companiei dupa mai multi ani de munca”, a spus Pepe Petrina, presedinte al Magna Consulting, organizator al intalnirii de la Cluj si directorul Clubului Mar-a-Lago din Florida, una dintre proprietatile lui Donald Trump.

Lembcke a declarat ca va discuta cu Trump despre oportunitatile de investitii din Romania. Potrivit spuselor sale, economia va incepe sa creasca de abia in 2011, iar anul viitor va exista o stagnare, la nivelul economiei globale.

Cine are bani in momentul de fata este rege. Acum este perioada prielnica pentru dezvoltarea unei investitii”, a spus Lembcke.

Potrivit lui Lembcke, Guvernul ar trebui sa scada taxele hoteliere pentru o perioada scurta de timp, pentru a stimula turismul, urmand sa le creasca inapoi in momentul cand economia isi revine.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.