Intel prezintă cel mai rapid procesor din lume pentru laptopuri

Intel imbunatateste viteza mobila de date prin lansarea Intel Core i7, cel mai rapid procesor din lume destinat utilizatorilor de laptopuri, se arata intr-un comunicat de presa al concernului american. Noua serie de procesoare, in combinatie cu chipsetul Intel PM55 Express, ofera o performanta superioara pentru cele mai solicitante si intense medii, accelerând viteza procesorului cu 75%.

De asemenea, in combinatie cu aplicatia Hyper-Threading Technology2, utilizatorul va obtine o performanta net superioara procesoarelor anterioare mai ales atunci când se ruleaza aplicatii ce necesita o putere de procesare mare, precum prelucrarea de materiale video.

“Chiar daca editezi un program video, compui o melodie, te joci sau updatezi contul de pe Facebook cu cele mai noi filme de pe YouTube, noul procesor mobil Intel Core i7 se adapteaza pentru a furniza cea mai potrivita putere de calcul pentru o anumita sarcina, indiferent de locatie, oferindu-ti mai mult timp, o flexibilitate sporita si performanta necesara nevoilor tale”, se precizeaza in comunicatul citat.

Cu ultimul procesor mobil Intel Core i7 mobile processor Extreme Edition, amatorii de jocuri video, detinatori de laptopuri, au ocazia sa testeze tehnologia inteligenta integrata, prin activarea functiei de “overclocking” care permite atingerea unor viteze si mai mari.

Potrivit Intel, noul procesor i7 mobile ofera cea mai buna experienta in jocurile optimizate pentru dual core, fiind, in acelasi timp, o solutie pentru jocurile care vor profita de quad core si Intel Turbo Boost Technology3. Procesorul Intel Core i7-720 de 1.6 GHz atinge un maxim de frecventa in regim turbo de 2.8 GHz, se mentioneaza in fisa tehnica a inovatiei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.