Premieră: trafic.ro lansează o interfaţă pentru acces (API) gratuită

Site-ul trafic.ro lanseaza o interfata pentru acces (API), care ofera celor interesati de evolutia internetului românesc instrumentele necesare pentru cunoasterea mediului online din România si a comportamentului utilizatorilor romani.

Potrivit unui comunicat, api.trafic.ro permite accesul gratuit si nelimitat la o baza de date cu peste 45.000 de site-uri active.

În functie de propriile obiective si interese de business, prin intermediul api.trafic.ro pot fi dezvoltate aplicatii si widget-uri personalizate. La cererea comunitatii trafic.ro, pentru inceput sunt accesibile urmatoarele clasamente si statistici:

Top 10 site-uri pentru fiecare categorie, Sumar site, Vizitatori unici (ultimele 5 zile/5 saptamâni/5 luni), Vizitatori pe interval orar/Orele zilei, Vizitatori new vs returning, Timp mediu, Cel mai folosit browser, respectiv Cea mai folosita rezolutie.

De asemenea, exista doua modalitati de accesare a datelor: SOAP si REST, usor utilizabile si confortabile pentru orice programator interesat sa dezvolte aplicatii prin api.trafic.ro. În ceea ce priveste propunerile de noi aplicatii, alaturi de numele initiatorului, acestea vor fi facute publice si vor putea fi accesate pe api.trafic.ro.

Sunt deja disponibile trei astfel de aplicatii. Toate vor putea fi votate de comunitate, iar in curând, trafic.ro va lansa un concurs in care vor fi premiate cele mai apreciate aplicatii. Trafic.ro este primul serviciu de analiza si raportare a traficului web pentru site-urile din România si lider actual in monitorizarea audientei online.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.