EUR
4,84 RON
(+0.1%)
USD
4,31 RON
(+0.33%)
GBP
5,42 RON
(+0.27%)
CHF
4,48 RON
(+0.52%)
BGN
2,47 RON
(+0.11%)
BYN
1,80 RON
(+0.31%)
CAD
3,19 RON
(+0.42%)
RSD
0,04 RON
(+0.09%)
AUD
2,98 RON
(-0.17%)
JPY
0,04 RON
(+0.65%)
CZK
0,18 RON
(-0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.74%)

Klaus Johannis declară că este dispus să înceapă discuţiile pentru postul de prim-ministru

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat astăzi că este dispus să înceapă discuţii pentru numirea sa în fruntea unui viitor guvern, în cazul adoptării moţiunii de cenzură în Parlament, anunţă Realitatea.net.

„Am discutat despre această posibilitate (cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, n.r.) şi pot să spun că este una interesantă, dar, în cazul în care actualul guvern va cădea, sunt dispus la discuţii,” a declarat Johannis.

E prima dată când Johannis admite că ar putea renunţa la funcţia de primar al Sibiului.

Biroul Politic Central al PNL a decis luni, 12 octombrie, cu unanimitate de voturi, la propunerea preşedintelui Crin Antonescu, să-l valideze pe primarul Sibiului, Klaus Johannis ca propunere a partidului pentru prim-ministru, în situaţia în care actualul Cabinet va cădea.

Încă de la depunerea moţiunii de cenzură, liberalii, prin vocea preşedintelui Crin Antonescu, au susţinut, în eventualitatea în care Guvernul cade, că doresc un Cabinet tehnocrat care să guverneze până la alegerile prezidenţiale, condus de un premier tehnocrat.

Cititi si

CV-Klaus-Iohannis

Declaratie-de-interese-Klaus-Iohannis

Declaratie-de-avere-Klaus-Iohannis

.

Citește și
2 Comentarii
 1. heschel spune

  daca nu va era frica nu faceati circu asta ieftin si demodat.o sa pierdeti in mod rusinos.daca chiar va pasa de tara asta domnilor liberali faceati guvernul cu pdl-ul cu priministru de la ei.nu va pasa deca de banii si ambitiile voastre.

 2. florescu spune

  sunt sigur ca aceasta motiune de cenzura a fost facuta interesul partidelor PSD,PNL, si a avut drept scop inlaturarea guvernului boc pentru scaderea in sondaje a presedintelui traian basescu din functia de presedinte la viitoarele alegeri
  -cred ca poporul este un mediator intelept al celor intamplate si va dovedi ca traian basescu este un presedinte drept si va avea succes in continuare
  cu regret spun ca, clasa politica din romania va scadea datorita intereselor unui partid si anume PSD care incearca prin tot felul de siretlicuri impiedicarea alegerilor prezidentiale de la normalitate in haos
  -tot ce face basescu in momentele actuale sunt sigur ca le face ininteresul romaniei si nu are intentii dictatoriale
  -lucreaza in spiritul constitutional si nu are nimeni,nimic de obiectat
  -romania va alege!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata