Ţările din CCGP îşi vor dubla cheltuielile alimentare, în următorii 10 ani

Industria globala a alimentelor cauta sa-si sporeasca patrunderea pe piata tarilor din Consiliul de Cooperare a Golfului Persic (CCGP) considerata ca având un important potential de crestere, relateaza cotidianul a-Sharq al-Awsat (Orientul Mijlociu) care apare la Londra.

Potrivit unui studiu al publicatiei britanice Economist Intelligence Unit, cheltuielile pentru alimentatie din tarile CCGP se vor dubla de la 24 de miliarde de dolari in 2008, la 49 de miliarde in anul 2020.
În consecinta, sute de firme alimentare internationale vor participa la târgul alimentar Gulfood 2010 care va fi organizat la Centrul de Comert International al emiratului Dubai care va avea loc intre 21-24 februarie 2010.

Citeste si:  "Lista lui Schindler" nu îşi găseşte cumpărător pe eBay

Mai bine de 90% din spatiile alocate firmelor de alimente, bauturi, servicii alimentare si ospitalitate au fost deja vândute.
Printre participantii de marca la târgul alimentar Gulfood 2010 se numara Al-Thika Baking Technologies, Cargill, Chalhoub, Del Monte, GEA, Ishida, Nestle, Symrise si Villeroy and Boch. În total, firme alimentare din 75 de tari vor fi prezente la târgul Gulfood 2010.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata