Două conferinţe destinate învăţământui virtual, organizate la Iaşi

Liderul caselor de software din România, compania Siveco, organizeaza, in perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, la Iasi, doua manifestari stiintifice care promoveaza tehnologii si metodologii inovative in educatie, informeaza un comunicat al organizatorilor.

Este vorba despre Conferinta Nationala de Învatamânt Virtual (CNIV), ajunsa la editia a VII- a, si despre Conferinta Internationala de Învatamânt Virtual (ICVL), editia a IV-a. În cadrul ambelor evenimente, vor participa profesori din invatamântul superior si preuniversitar, elevi si studenti, specialisti in educatie si IT.
Cele doua manifestari stiintifice beneficiaza si de sprijinul Universitatii din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, SIVECO România si Intel.

Citeste si:  Betonul folosit în perioada romanilor este pe cale să revoluţioneze arhitectura modernă

CNIV este cel mai bine cotat eveniment academic national in domeniul eLearning si se adreseaza profesorilor din mediul preuniversitar, cercetatorilor si profesorilor din mediul universitar românesc. Pentru editia din acest an s-au inscris peste 160 de profesori si cercetatori (cu un numar de 85 de lucrari) si 382 de profesori care vor participa fara lucrare.

În cadrul ICVL si-au anuntat participarea 152 de specialisti din intreaga lume, cu 89 de lucrari. Pe parcursul celor doua evenimente se vor desfasura Concursul “Software Educational 2009” si Expozitia de produse software, echipamente si produse IT destinate educatiei, cercetarii si inovarii.

Citeste si:  La ce preţuri se fac ultimele tranzacţii cu terenuri agricole în România?
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close