Intel Israel, cea mai performantă firma israeliana de hi-tech

Firma Intel Israel a fost cotata de Business Data Israel Coface Ltd. (BDIC), pentru al doilea an consecutiv, ca fiind cea mai performanta companie israeliana de hi-tech, relateaza cotidianul israelian in limba engleza The Jerusalem Post.

Pe urmatoarele locuri s-au clasat firmele Hewlett Packard Israel, IBM Israel, Google Israel si Motorola.La studiul realizat de BDIC au participat 12.000 de angajati din sectorul israelian de hi-tec. În a doua jumatate a anului 2009, sectorul de hi-tech a inregistrat o inviorare a activitatilor sale angajând personal.

Citeste si:  ArcelorMittal ar putea elimina 10.000 de locuri de muncă în 2010

Totodata, salariile au ramas la acelasi nivel, iar companiile care au redus nivelul salariilor cu 7,5% la inceputul crizei economice inca nu au revenit la nivelul anterior. În pofida acestei situatii, angajatii s-au declarat satisfacuti.

Cu 8.000 de angajati, Intel Israel nu este doar cea mai performanta companie, ci si firma care acorda cele mai bune conditii de lucru personalului sau. HP Israel, se apropie vertiginos de performantele realizate de Intel Israel reusind sa avanseze de pe locul 8 in clasamentul din 2008 al primelor 10 firme israeliene pe locul 2 in 2009. Google Israel a retrogradat de pe locul 2 in 2008 pe locul 4 in 2009, iar IBM Israel s-a mentinut in 2009 pe locul 3 la fel ca si in 2008.

Citeste si:  Festivalul de Film de la Roma, palmaresul celei de a VII-a ediţii
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close