IIRUC Service va furniza ANAF noi licenţe software IBM

38

Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, va pune la dispozitie licentele software IBM catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), ca urmare a unei licitatii publice organizate de institutia fiscala in luna octombrie a acestui an.

Potrivit unui comunicat de presa, contractul de furnizare a licentelor aferente solutiilor software din infrastructura informatica a ANAF a fost atribuit consortiului format din IIRUC Service, PC Ware România si PC Ware Germany, si este in valoare de 2,1 milioane de euro. Aceasta este prima actiune comuna a celor trei companii ca parte integranta din grupul austriac Raiffeisen Informatik Vienna.

Citeste si:  Reţeaua "Timpanul", varianta privată: 80 de persoane interceptau ilegal convorbiri telefonice

IIRUC Service anticipeaza ca 40% din cifra de afaceri a companiei pentru acest an, estimata la 10 milioane de euro, va proveni din câstigarea de licitatii organizate in sectorul public. Anul acesta, IIRUC Service a devenit subcontractor pentru solutiile IBM furnizate catre agentiile fiscale din cadrul ANAF. IIRUC Service este lider de piata in România ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenta tehnica si suport, precum si terminale tranzactionale.

Compania asigura servicii pentru peste 25.000 de clienti, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme si având cea mai extinsa retea locala, cu peste 60 de puncte de lucru in principalele orase ale tarii. De la inceputul anului 2008, IIRUC Service face parte din grupul Raiffeisen Informatik GmbH, cel mai important furnizor de servicii IT de pe piata austriaca, cu o cifra de afaceri de 1,2 miliarde de euro si este prezent in 27 de tari.

Citeste si:  Hotelurile intră în topul celor mai scumpe proprietăţi scoase la licitaţie de către bănci
Citește și
1 Comentariu
  1. Adelin spune

    Licenţe la ce? Ce fel de soft? Toate firmele alea fac parte din Raiffeisen Informatik Vienna, deci e vorba de aceiasi şpagă?
    Doar 40% din CA e din surse publice?? Ce ruşine! Bagati mah preturi duble si luati 100%, lasa ca mai sunt prosti la plata impozitelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata